- 29%

Regenboog maansteen ring goud 9 x 7 mm maat 18

  • Eigenschappen: krachtige bescherming, versterking vrouwelijke intuïtie, aura healer en afsluiter (perfect voor HSP, hoog gevoelig zijn)
  • Edelsteen: Regenboog Maansteen 9 x 7 mm
  • Edelmetalen: 925 Sterling zilver, 18 karaat duurzame gold plating
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

35.00

1 op voorraad

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Edelsteen ring Regenboog maansteen goud

Deze prachtig opengewerkte ring, met een unieke vormgeving, is gemaakt van hoogwaardig 925 Sterling zilver met een stevige laag 18 karaat goud. Ze heeft een glanzend gepolijste afwerking en bevat een mooie regenboog maansteen edelsteen van ca 9 x 7 mm.

Regenboog maansteen

Regenboog Maansteen is een zachte maar ook zeer krachtige beschermsteen. Regenboog Maansteen noemt men ook wel eens Witte Labradoriet omdat het niet alleen de eigenschappen heeft van Maansteen maar ook veel overeenkomsten heeft met Labradoriet.

De Regenboog Maansteen is een bijzondere steen en resoneert met liefde, vrouwelijkheid, intuïtie en de cycli van de maan. Regenboog Maansteen is in zijn trilling zachter en subtieler dan Labradoriet maar toch is zijn werking uitermate krachtig op de juiste momenten.

Regenboog Maansteen is een steen die je vrouwelijke intuïtie versterkt en je aanzet om op je gevoel te leren vertrouwen. Het is een fijne steen om te gebruiken tijdens meditatie en helpt om diep naar binnen te keren. Regenboog Maansteen zet je ook in je kracht en staat je bij in periodes van transformatie. Het is een steen die je bijstaat in het bewandelen van je levenspad en ook helpt om dit pad te leren zien. Ze geeft precies de juiste energie op het juiste moment en doet dit met een vrouwelijke zachtheid die desondanks niet onderschat moet worden.

Regenboog Maansteen zorgt dat je goed geaard blijft en verzacht emotionele instabiliteit, verdriet en stress. Het is een steen die de aura beschermt tegen negativiteit en de zwakke plekken in de aura herstelt.

Verkrijgbaar in diverse maten. Bekijk de afbeelding om de juiste maat te selecteren.

Je ontvangt je Regenboog maansteen ring in een luxe sieradendoosje.

Specificaties: Regenboog maansteen ring goud 9 x 7 mm maat 18

Ringmaat

16, 16.5, 17, 18, 18.5

Regenboog maansteen ring goud 9 x 7 mm maat 18
Regenboog maansteen ring goud 9 x 7 mm maat 18

35.00

By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart