Gouden sieraden

De gouden sieraden hebben een bijzondere vormgeving. Ze zijn gemaakt van 18 karaat Gold filled. Dat betekent een dikke laag (18 karaat) goud op een edel metalen onderlaag. De sieraden van By Simone Artisan Jewels hebben een gouden laag op 925 Sterling zilver van 3 micron. Een hele stevige laag goud, waardoor het sieraad net zo duurzaam is als echt goud. Gold Filled is niet hetzelfde als het bekende verguld, gold filled is een solide en dikkere laag goud. De energie, het draaggemak en uitstraling van massief goud. Maar vriendelijker in prijs.

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer. Goud wordt ook geassocieerd met het negende chakra. Het chakra dat boven je hoofd aanwezig is als een eeuwig draaiende gouden bol.

Toont alle 14 resultaten