925 Sterling zilveren Abalone zon ketting

49.95

Deze 925 Sterling zilver Abalone zon ketting is een prachtige eyecatcher. De mooie kleurschakering van de abalone schelp is omlijst door een zilveren zon.
Dit mooie sieraad wordt geleverd in een sieraden doosje. Fijn om in te bewaren of als cadeau te geven.

Uitverkocht

Deze 925 Sterling zilveren Abalone zon ketting is een prachtige eyecatcher. De mooie kleurschakering van de abalone schelp is omlijst door een zilveren zon.
De abalone zon hanger is ca 17 mm doorsnee. Lengte inclusief hangoogje is ca 22 mm. De 925 Sterling zilveren ketting is 45 cm lang.
Dit mooie sieraad wordt geleverd in een sieraden doosje. Fijn om in te bewaren of als cadeau te geven.

Abalone (Paua)
Abalone draagt net zulke krachten in zich als Edelstenen. De verschillende kleuren hebben een balancerend effect op alle chakra’s. Vooral de hartchakra wordt verlicht van angst,verdriet en bezorgdheid. Meditatie met Abalone helpt je nieuwe inzichten te verkrijgen zodat oude gewoontes kunnen worden losgelaten. De Abalone schenkt inspiratie en magische creativiteit.

Zon symbool
De zon staat voor leven, voor kracht. De zon is het middelpunt van ons sterrenstelsel en haar energie onderhoudt het leven op aarde. De zon wordt in veel culturen op verschillende manieren aanbeden en vereerd. De zon houdt de natuur en de seizoenen in balans.
Spiritueel gezien staat zon voor levensvreugde, geluk, positief zijn en een verlicht bewustzijn.

Zilver
In spiritueel opzicht bevordert zilver de communicatie met andere dimensies. Het versterkt je intuïtie en helpt je naar binnen te keren om de vragen en antwoorden van de ziel te leren kennen. Waar goud een typisch mannelijke energie (zon) heeft, is Zilver de vrouwelijke (maan) kant, en zal zij proberen je met zachtheid en creativiteit te leiden.
Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Bekijk hier de hele serie 925 Sterling zilver sieraden.