925 Sterling zilveren Regenboog maansteen ketting

49.95

Deze 925 Sterling zilver ketting met een Regenboog maansteen, heeft een heerlijke zachte energie. De Regenboog maansteen is omlijst door een zilveren rand.
Zacht en licht om te dragen, met een subtiele energie.

2 op voorraad

Deze 925 Sterling zilver ketting met een Regenboog maansteen, heeft een heerlijke zachte energie. De Regenboog maansteen is omlijst door een zilveren rand. De Regenboog maansteen hanger is, inclusief hangoogje, ca 18 mm. Zacht en licht om te dragen, met een subtiele energie.
De 925 Sterling zilveren ketting is 45 cm lang.
Dit mooie sieraad wordt geleverd in een sieraden doosje. Fijn om in te bewaren of als cadeau te geven.

Regenboog maansteen
Regenboog Maansteen is een zachte maar ook zeer krachtige beschermsteen. Regenboog Maansteen noemt men ook wel eens Witte Labradoriet omdat het niet alleen de eigenschappen heeft van Maansteen maar ook veel overeenkomsten heeft met Labradoriet.
De Regenboog Maansteen is een bijzondere steen en resoneert met liefde, vrouwelijkheid, intuïtie en de cycli van de maan.

Regenboog Maansteen is in zijn trilling zachter en subtieler dan Labradoriet maar toch is zijn werking uitermate krachtig op de juiste momenten.
Regenboog Maansteen is een steen die je vrouwelijke intuïtie versterkt en je aanzet om op je gevoel te leren vertrouwen.

Het is een fijne steen om te gebruiken tijdens meditatie en helpt om diep naar binnen te keren. Regenboog Maansteen zet je ook in je kracht en staat je bij in periodes van transformatie. Het is een steen die je bijstaat in het bewandelen van je levenspad en ook helpt om dit pad te leren zien. Ze geeft precies de juiste energie op het juiste moment en doet dit met een vrouwelijke zachtheid die desondanks niet onderschat moet worden.

Regenboog Maansteen zorgt dat je goed geaard blijft en verzacht emotionele instabiliteit, verdriet en stress. Het is een steen die de aura beschermt tegen negativiteit en de zwakke plekken in de aura herstelt.

Zilver
In spiritueel opzicht bevordert zilver de communicatie met andere dimensies. Het versterkt je intuïtie en helpt je naar binnen te keren om de vragen en antwoorden van de ziel te leren kennen. Waar goud een typisch mannelijke energie (zon) heeft, is Zilver de vrouwelijke (maan) kant, en zal zij proberen je met zachtheid en creativiteit te leiden.

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Bekijk hier de hele serie 925 Sterling zilver sieraden.