925 Sterling zilveren infinity hart ketting

54.95

Deze prachtige 925 Sterling zilveren…

Uitverkocht

Categorie: Tags: ,

Deze prachtige 925 Sterling zilveren ketting verenigt twee bijzondere symbolen met elkaar.
Om het hart heen is een infinity symbool geplaatst.
De hanger is ca 23 mm breed en ca 27 mm hoog.
De 925 Sterling zilveren ketting is 45 cm lang.
De turquoise blauwe rand is van kunstmatig opaal. Qua samenstelling en organische eigenschappen nagenoeg identiek aan natuurlijk opaal.
Dit mooie sieraad wordt geleverd in een sieraden doosje. Fijn om in te bewaren of als cadeau te geven.

Hart symbool
Oorspronkelijk is het hart symbool bedoelt als weergave van hoe men heel lang geleden het hart zag. Door de eeuwen heen is het hart symbool op deze eenvoudige manier weergegeven. Er wordt ook gezegd dat de hart vorm symbool staat voor het lichaam van de vrouw.

In deze tijd is het hart hét symbool voor de liefde. Het hart is de basis van ons gevoel, een sieraad met een hart laat zien dat je van de ander houdt. Maar minstens zo belangrijk is de liefde voor jezelf!

Infinity
Het infinity symbool (lemniscaat) staat voor het oneindige, geen begin en geen einde. Infinity kent een continue krachtige stroming van energie. Het is een veelgebruikt oud symbool. Het wordt tegenwoordig veel gebruikt tijdens energetische healingen. Daarnaast heeft het een sterk harmoniserende werking.

In deze hanger is het hart met het infinity symbool verweven. De hanger staat symbool voor oneindige en eeuwigdurende liefde. Voor jezelf, je naasten en alles wat op aarde en in het universum aanwezig is.

Zilver
In spiritueel opzicht bevordert zilver de communicatie met andere dimensies. Het versterkt je intuïtie en helpt je naar binnen te keren om de vragen en antwoorden van de ziel te leren kennen. Waar goud een typisch mannelijke energie (zon) heeft, is Zilver de vrouwelijke (maan) kant, en zal zij proberen je met zachtheid en creativiteit te leiden.

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Bekijk hier de hele serie 925 Sterling zilver sieraden.