Angel Aura Citrien hanger met 925 Sterling zilveren ketting

  • Eigenschappen: Hoge energetische trilling, krachtige healer van aura en chakra’s, hartverwamend en positief, engelenenergie
  • Edelstenen: Angel Aura kwarts, Citrien, Seleniet, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Metalen: 23.75 karaat goud, zilver
  • Afmeting: 20mm*20mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Inclusief 925 Sterling zilveren ketting, lengte 50 cm
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

75.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Categorie:

Angel Aura Citrien hanger

Deze Angel Aura Citrien hanger is een en al zonneschijn. Een hartverwarmende hanger met een prachtige engelenenergie. Deze zonnige hanger heeft een hoge energetisch trilling. Ze heeft een sterke invloed op je aura en je chakra’s. Ze is heel goed in te zetten voor het beschermen en opschonen van je aura, voor het ondersteunen en helen van je chakra’s, alleen al door het dragen. Het plaatsen op je chakra’s kan een zeer intens gevoel geven. Bouw dit daarom rustig op. Het geeft een krachtige extra dimensie en zet je in het gouden licht.

De Angel Aura Citrien hanger is gemaakt met Angel aura kwarts, citrien, seleniet, rhodiziet, arkansas meesterkristal, goud en de Artisan Gaia healing elixer.

Afmetingen: ca 20 mm bij 20 mm, een 925 Sterling zilveren hanger met ketting (lengte 50 cm). Indien besteld als nabestelling is de levertijd ca 5-7 werkdagen. Ook verkrijgbaar in een complete gouden uitvoering, neem contact op voor meer informatie.

Elke Angel Aura Citrien hanger is uniek en heeft een eigen bijzondere uitstraling.

23.75K goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Uitgebreide omschrijving:

Angel aura is een bergkristal met een soort olieachtige glans waarin een regenboog aan kleuren is te zien. Vanwege de serene werking wordt het een engelensteen genoemd.
Angel aura heeft diverse mooie eigenschappen, het heeft een connectie met het engelenrijk, het geeft je spirituele inzichten en is een krachtige reiniger van je ziel en lichaam. Het geeft een hoge stimulans bij het mediteren door de hoge trilling,
Het reinigt en stimuleert al je chakra’s. Het bevrijdt negatieve energie uit je aura en voorkomt het energetisch wegzuigen van je energie.

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert je creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De edelsteen kent krachten die enig in hun soort zijn. Zo reinigt de steen zichzelf en heeft het direct contact met de zonne energie. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door simpelweg zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief maakt en geeft veel positieve energie.

Ze beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Eén van de weinige stenen die dat kunnen. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.
Ze brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk. Het neemt emotionele disbalans op waardoor je je beter voelt.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Artisan Gifts Gaia healing elixer
De Artisan Gifts Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Angel Aura Citrien hanger met 925 Sterling zilveren ketting
Angel Aura Citrien hanger met 925 Sterling zilveren ketting

75.00

Shopping cart