Ankh Morganiet hanger met ketting

  • Eigenschappen: Liefdevolle krachtige liefde, verbinding met Maria en Isis
  • Edelstenen: Morganiet, Rozenkwarts, Seleniet, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Ankh
  • Edelmetalen: 24 karaat gold filled
  • Afmeting: 25mm*25mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Optioneel duurzame (extra coating) 24 karaat gold plated ketting, 45 of 50 cm
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

75.0095.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Ankh Morganiet hanger met ketting

Wat is het effect van de hanger?

Zachte en pure liefde straalt deze roze Ankh morganiet ketting uit. Energetisch omring je je hiermee met pure liefde voor jezelf en voor je naasten. Morganiet heeft een activerende werking op het hartchakra, het ondersteunt, en bevordert eigenliefde en liefde voor je naasten. Het stimuleert zelfvertrouwen, waardoor een eventueel negatief zelfbeeld verdwijnt. Het werkt motiverend en maakt je vrolijk. Morganiet helpt jou oude ballast en pijn af te werpen en je te richten op wat je werkelijk wil.

Het trekt liefde aan, onderhoudt liefde en laat je genieten van het leven. Het is een krachtig kristal dat je hart opent voor onvoorwaardelijke liefde en genezing. Het helpt je emotioneel stabiel te blijven bij grote veranderingen en is ondersteunend bij stress.

Het verhaal achter de hanger

De oorsprong van de Ankh ligt in het Oude Egypte. De Ankh staat symbool voor het eeuwige leven en wordt daarom ook wel de sleutel van het leven genoemd. De meest pure vorm van de Ankh is een simpel gouden kruis. De Ankh staat voor zowel het vrouwelijke als het mannelijke, voor de zon en voor de verbinding tussen de hemel en de aarde. Ook bij ziekte en verwondingen werd een Ankh gebruikt om de genezing te bevorderen. Dit symbool heeft ook een bijzondere connectie met godin Isis en god Osiris. In deze tijd ondersteunt de Ankh een hoger bewustzijn en kennis.

De edelstenen in de hanger

Morganiet is een roze variant van beril, de moeder van alle edelstenen. Er gaat een bijzondere en krachtige liefdevolle energie uit van morganiet. Deze energie is gekoppeld aan de roze straal, een heel vrouwelijke energie.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. Rozenkwarts trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Er gaat een milde, zachte werking vanuit en kalmeert bij verdriet en trauma’s,  bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Het is een zachte, liefdevolle steen die ook zeer geliefd is bij kinderen.

Met rozenkwarts kom je dichter bij je gevoel. Je kunt daardoor sterker en oprechter in het leven staan. Ook bevordert het je creativiteit. Het ondersteunt je daarnaast bij depressies en neerslachtig gevoel.
Draag in dat geval rozenkwarts vlakbij je hart.

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.  Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.

Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert energie e, absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken.

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Omschrijving en uitvoering

Elke Ankh morganiet ketting is handgemaakt en daardoor uniek.
De ketting is 25 mm doorsnee en gezet in een 24 karaat vermeil rand. De lengte van de duurzaam 24 karaats gold filled ketting is 45 of 50 cm.

In deze morganiet ketting met hanger zijn verwerkt: rozenkwarts, seleniet, arkansas meesterkristal, rhodiziet, het Artisan Gaia healing elixer en 23,75 karaat goud.

De morganiet ketting wordt geleverd in een luxe sieraden doosje.
Indien besteld als nabestelling, bedraagt de levertijd ca 5-7 werkdagen.

In deze video kun je de Ankh kettingen bekijken.

Specificaties: Ankh Morganiet hanger met ketting

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Ankh Morganiet hanger met ketting
Ankh Morganiet hanger met ketting

75.0095.00

Shopping cart