Elite Shungite orgonite anti straling

De Elite shungite anti straling producten zijn gebaseerd op de orgonite techniek. Toe te passen op mobiele telefoons, wifi-routers (verbreken het signaal niet) en laptops/pc’s. Ook kunnen ze op strategische plekken in huis worden geplaatst.

Enig resultaat

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
elite shungite shungiet
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
55.00

Elite Shungite orgonite 5G bescherming, de ultieme bescherming tegen straling.
Ben je ook veel online op je mobiel of laptop, dan is Elite shungite 5G / anti straling bescherming belangrijk. De Elite shungite orgonite schijven zijn krachtig in bescherming.

In deze tijd van online werken en veel privé online zijn, stellen we ons meer en meer bloot aan de invloeden van straling.
In steeds meer landen wordt het 5G netwerk in werking gesteld, de straling die hierdoor wordt veroorzaakt is schadelijk onze gezondheid en de natuur.
Elite Shungite orgonite 5G bescherming blokkeert deze straling.

Bescherming is niet alleen nodig in huis maar ook als je onderweg bent. Voor onderweg zijn onze shungite orgonite hangers een aanrader. Mooi om te dragen en tegelijkertijd een fijne bescherming.

De voordelen van de elite shungite orgonite 5G bescherming producten van Artisan Gifts zijn groot. Ze zijn vele malen krachtiger dan anti 5G stickers. Simpelweg door de materialen waarmee ze gemaakt zijn. Elite Shungite is het meest krachtige en beschermende materiaal dat er is. Door er orgonite van te maken, is de bescherming nog vele malen sterker.

De waardering van www.artisan-gifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 135 reviews.
By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart