Aqua Aura Aquamarijn hanger met ketting

  • Eigenschappen: HSP ondersteuning, krachtige healer van aura en chakra’s, beschermend en kalmerend, engelenenergie
  • Edelstenen: Aqua Aura kwarts, Aquamarijn, Seleniet, Herkimer diamant, Arkansas meesterkristal
  • Metalen: 23.75 karaat goud en 24 karaat gold plated
  • Afmeting: 20mm*20mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Inclusief een duurzaam 24 karaat gold plated ketting, lengte naar keuze 45 of 50 cm.
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

55.0075.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: Niet beschikbaar Categorie:

Aqua Aura Aquamarijn 24 karaat gold plated ketting

Deze Aqua Aura Aquamarijn ketting is een fijne aurabeschermer. Perfect voor HSP’ers (hoog sensitieve personen). Een beschermende ketting met een prachtige engelenenergie. Deze kalmerende ketting heeft een hoge energetisch trilling. Ze heeft een sterke invloed op je aura en je chakra’s. Ze is heel goed in te zetten voor het beschermen en opschonen van je aura, voor het ondersteunen en helen van je chakra’s, alleen al door het dragen. Ze werkt ook heel fijn op je keelchakra en helpt je bij jezelf goed kunnen uiten.

De Aqua Aura Aquamarijn ketting is gemaakt met Aqua aura kwarts, aquamarijn, seleniet, herkimer diamant, arkansas meesterkristal, zilver, goud en de Artisan Gaia healing elixer.

Afmetingen: ca 20 mm bij 20 mm, een duurzaam 24 karaat gold plated ketting, lengte naar keuze 45 of 50 cm.

Indien besteld als nabestelling is de levertijd ca 5-7 werkdagen.

Elke Aqua Aura Aquamarijn hanger heeft een eigen unieke uitstraling. Bekijk de Aqua Aura Aquamarijn ketting in deze video.

In de video is ook de andere uitvoering met Blauw saffier en lapis lazuli te bewonderen.

23.75K goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Uitgebreide omschrijving:

Aqua aura is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura.  Deze bijzonder gekleurde edelsteen beschermt tegen negatieve energie, negatieve invloeden en spirituele aanvallen.  Aqua aura activeert het keel chakra en versterkt de communicatie.

De kleur ontstaat door goud en kobalt te hechten aan bergkristal. Het geeft een hoge stimulans bij het mediteren door de hoge trilling,
Het reinigt en stimuleert al je chakra’s. Het bevrijdt negatieve energie uit je aura en voorkomt het energetisch wegzuigen van je energie.

Aquamarijn is een blauw/groene variant van beril, de moeder van alle edelstenen.

Aquamarijn is een kalmerende steen. Het maakt je ontspannen en vrolijk. Het helpt je in je flow te komen en in het hier en nu te leven. Het is gekoppeld aan de keelchakra en helpt je bij het uiten van je gevoelens. Het helpt je open te zijn, heft blokkades op. Aquamarijn is een geschikte steen om tijdens meditatie bij je te hebben. Het bevordert spirituele groei en intuïtie.

Aquamarijn is verbonden met de zee, het element water en met dolfijnenenergie. Daarnaast helpt het je bij het opruimen van alles wat je met je meedraagt. Het helpt je loslaten. Aquamarijn is ook een aurabeschermer, voor hoog sensitieve mensen daarom een aanrader.

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Eén van de weinige stenen die dat kunnen. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.
Ze brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk. Het neemt emotionele disbalans op waardoor je je beter voelt.

Herkimer diamanten hebben een sterke lichtkracht en zijn krachtige healers. Ze zijn verbonden een hogere spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en geven energie. Door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden als te ontvangen. Ze maken je aura helder en schonen je energie. Ze verhogen je energetische trilling.
Herkimer diamanten hebben een heel zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Ze hebben een hoge vibratie welke de werking van andere edelstenen versterkt. Herkimer diamanten zijn breed inzetbare spirituele instrumenten voor energetisch werk, voor lichtwerk, sjamanistisch werk, healingen. Ze kunnen goed gebruikt worden bij edelsteen leggingen en opstellingen, meditatie, astraal en interdimensionaal reizen en voor het ontvangen van visioenen. Herkimer diamanten versterken helderziendheid, telepathie en helpen je contact maken met je intuïtie, engelen, hogere energieën, hogere spirituele domeinen, andere dimensies en vorige levens. Ze kunnen een connectie maken met de ziel van een overleden dierbare. De steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Artisan Gifts Gaia healing elixer
De Artisan Gifts Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Specificaties: Aqua Aura Aquamarijn hanger met ketting

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Aqua Aura Aquamarijn hanger met ketting
Aqua Aura Aquamarijn hanger met ketting

55.0075.00

Shopping cart