Aqua Aura Lotus of Life hanger met ketting

  • Eigenschappen: HSP ondersteuning, krachtige healer van aura en chakra’s, beschermend en kalmerend, engelenenergie
  • Edelstenen: Aqua Aura kwarts, Auqamarijn, Seleniet, Herkimer diamant, Arkansas meesterkristal
  • Metalen: 23.75 karaat goud, zilver
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Optioneel 925 Sterling zilveren ketting, lengte 45 of 50 cm
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

89.00109.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 3
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Aqua Aura Lotus of Life hanger

Deze Aqua Aura Aquamarijn hanger is een fijn aurabeschermer. Perfect voor HSP’ers (hoog sensitieve personen) . Een beschermende hanger met een prachtige engelenenergie. Deze kalmerende hanger heeft een hoge energetisch trilling. Ze heeft een sterke invloed op je aura en je chakra’s. Ze is heel goed in te zetten voor het beschermen en opschonen van je aura, voor het ondersteunen en helen van je chakra’s, alleen al door het dragen. Ze werkt ook heel fijn op je keelchakra en helpt je bij jezelf goed kunnen uiten. Ze is voorzien van een Lotus of Life symbool.

De Aqua Aura Aquamarijn hanger is gemaakt met Angel aura kwarts, aquamarijn, seleniet, rhodiziet, arkansas meesterkristal, goud, zilver en de Artisan Gaia healing elixer.

Afmetingen: ca 30 mm doorsnee, een 925 Sterling zilveren hanger met ketting (lengte 45 of 50 cm). De hanger is ook te bestellen zonder ketting.

Elke Aqua Aura Aquamarijn ketting heeft een eigen unieke uitstraling.

23.75K goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

In spiritueel opzicht bevordert zilver de communicatie met andere dimensies. Het versterkt je intuïtie en helpt je naar binnen te keren om de vragen en antwoorden van de ziel te leren kennen. Waar goud een typisch mannelijke energie (zon) heeft, is Zilver de vrouwelijke (maan) kant, en zal zij proberen je met zachtheid en creativiteit te leiden.

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Uitgebreide omschrijving:

Aqua aura is een beschermende en geneeskrachtige steen met een sterke werking op de aura.  Deze bijzonder gekleurde edelsteen beschermt tegen negatieve energie, negatieve invloeden en spirituele aanvallen.  Aqua aura activeert het keel chakra en versterkt de communicatie. De kleur ontstaat door goud en kobalt te hechten aan bergkristal.

Aquamarijn is een blauw/groene variant van beril, de moeder van alle edelstenen. Aquamarijn is een kalmerende steen. Het maakt je ontspannen en vrolijk. Het helpt je in je flow te komen en in het hier en nu te leven. Het is gekoppeld aan de keelchakra en helpt je bij het uiten van je gevoelens. Het helpt je open te zijn, heft blokkades op. Aquamarijn is een geschikte steen om tijdens meditatie bij je te hebben. Het bevordert spirituele groei en intuïtie.

Aquamarijn is verbonden met de zee, het element water en met dolfijnenenergie. Daarnaast helpt het je bij het opruimen van alles wat je met je meedraagt. Het helpt je loslaten. Aquamarijn is ook een aurabeschermer, voor hoog sensitieve mensen daarom een aanrader.

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Eén van de weinige stenen die dat kunnen. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.
Ze brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk. Het neemt emotionele disbalans op waardoor je je beter voelt.

Herkimer Diamant
*brengt puur wit licht in de aura en maakt de energie hiervan helder en sterk
*brengt de hersengolven direkt in de “alpha-toestand”, een staat van diepe stilte
*stimuleert de creativiteit
*brengt heldere dromen
*verwijdert stress en spanning uit het lichaam
*geeft nieuwe energie
*opent het voorhoofd- en kruinchakra waardoor helderziende en heldervoelende vermogens toenemen
*helpt tegen slapeloosheid die is ontstaan door negatieve aardstraling, elektromagnetische vervuiling, radioactiviteit

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Artisan Gifts Gaia healing elixer
De Artisan Gifts Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Specificaties: Aqua Aura Lotus of Life hanger met ketting

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Aqua Aura Lotus of Life hanger met ketting
Aqua Aura Lotus of Life hanger met ketting

89.00109.00

Shopping cart