Over Artisan Gifts

Unieke sieraden met een betekenis

Artisan Gifts is de plek waar je handgemaakte en unieke sieraden vindt, met een bijzondere betekenis. Voel jij je ook vaak onrustig, ben je snel overprikkeld (hoog sensitief), zit je veel in je hoofd, heb je behoefte aan bescherming tegen een negatieve omgeving (straling, emoties)? Ben je misschien heldervoelend, helderziend? Heb je blokkades waardoor je niet optimaal kunt genieten van het leven?

Dan kun je extra ondersteuning zeker gebruiken en ben je bij Artisan Gifts aan het goede adres.

profielfoto 1
Lotus Mandala hanger,

Ik stel me graag eerst even aan je voor, mijn naam is Sylvia Douna. Artisan Gifts heb ik opgericht vanuit een missie. Een missie om anderen te ondersteunen met mooie en unieke sieraden. Niet zo maar unieke sieraden, want elk sieraad is ontworpen en gemaakt met een doel. Ik ben hoogsensitief en heldervoelend. Dit betekent dat ik snel overprikkeld kan zijn, voor velen herkenbaar denk ik. Daarnaast heb ik in het verleden een pittige burn-out gehad en een aantal keren zat ik er weer tegen aan. Ik ondervond zelf veel steun in meditatie en vooral veel in de natuur te zijn. Dat raad ik iedereen in dezelfde situatie sowieso aan.

Ik merkte echter ook dat ik het fijn vond om me te omringen met edelstenen. Ik ging steeds meer leren over onze energievelden, onze aura en chakra’s. En zo kwam er steeds meer op mijn pad en voelde ik dat ik hier iets mee wilde gaan doen. Ik wilde dit delen met anderen, ondersteuning bieden en tegelijkertijd mijn creatieve ontwerpen vorm geven. En zo ontstond Artisan Gifts, artisan staat voor ambachtelijk, handgemaakt.

Mijn spirituele, unieke sieraden zijn bedoeld voor iedereen die houdt van een mooi sieraad met een beetje meer. Voor degene die extra ondersteuning kan gebruiken, op welk gebied dan ook. Unieke handgemaakte unieke sieraden met een vleugje spiritualiteit, zijn een gouden combinatie voor ondersteuning en bescherming. Alle sieraden maak ik onder eigen merk: By Simone Artisan Jewels®

Deze unieke sieraden zijn spiritueel en energetisch. Je weet vast dat edelstenen heel ondersteunend kunnen werken. Met de handgemaakte sieraden van Artisan Gifts ga ik een stap verder. Door de technieken die ik gebruik is de werking van de toegepaste edelstenen vele malen sterker. Er vind daardoor heling, ondersteuning en bescherming plaats. Bij elk sieraad lees je meer over de specifieke intentie er van. In de ontwerpen zie je veel heilige geometrie symbolen en oosterse mandala symbolen. Dit geeft elk sieraad een eigen unieke uitstraling.

Alle handgemaakte sieraden worden gemaakt van pure materialen, ik werk met bijzondere edelsteentjes zoals robijn, saffier, smaragd en nog veel meer mooie edelsteentjes. Aangevuld en/of omlijst met puur goud en zilver en ingegoten in ecologisch kristalhars. Deze hars is natuurlijker dan reguliere harsen en lief voor moeder natuur. Bij elk sieraad lees je welke edelstenen zijn toegepast en welk edelmetaal.

Nieuwsgierig? Bekijk hier alle bijzondere sieraden.

Draagfoto Lotus Shungite
Model draagt de Lotus shungite orgonite hanger

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe ontwerpen en ontwikkelingen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Ook post ik regelmatig nieuwe stukken en andere nieuwtjes op mijn zakelijke pagina op Facebook.

ArtisanGifts 2018-2021 Alle ontwerpen vallen onder het merkrecht. Kopiëren van sieraden en teksten is derhalve niet mogelijk.

De waardering van www.artisan-gifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 135 reviews.
By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart