Atlantis Lemurian Lotus hanger small met ketting

  • Eigenschappen: Atlantis Lemurië connectie, spirituele kracht, bescherming, voorspoed, nieuwetijdskind (indigo child), levenskracht, engelenenergie
  • Edelstenen: Mount Shasta opaal, Golden healer, Herkimer diamant, Larimar, Azumar, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Lotus
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 25mm*25mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Optioneel duurzame (extra coating) 24 karaat gold plated ketting, 45 of 50 cm
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

75.0095.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 2

Atlantis Lemurian hanger met ketting

Atlantis en Lemurië weer aan elkaar verbonden

Het effect van de Atlantis Lemurian Lotus hanger

Door de combinatie van de edelstenen in deze hanger worden alle chakra’s gezuiverd. De hoge trilling geeft een spirituele energie. Je ervaart innerlijke rust en helderheid. Heb je herinneringen aan Atlantis of Lemurië, of voel je je hiermee verbonden? Dan versterkt deze hanger dat gevoel.

Het verhaal achter de Atlantis Lemurian Lotus hanger

Atlantis was onderdeel van Lemurië en heeft na de ondergang van Lemurië nog haar eigen gouden tijdperk gehad. Veel mensen voelen een connectie met beide beschavingen.

Deze Atlantis Lemurian hanger, met een lotus symbool, heeft een sterke connectie met Lemurië en Atlantis door de toevoeging van Mount Shasta opalen, herkimer diamanten, golden healer kristallen, Azumar en Larimar. Deze edelstenen creëren de hogere frequentie waar de Atlantiërs en Lemurianen mee werkten.

De lotus wordt gezien als symbool van de eeuwige vernieuwing van het leven. Lotussen symboliseren welvaart, schoonheid, vruchtbaarheid, eeuwigheid en de eeuwige jeugd. Lotussen worden ook gebruikt om chakra’s of het lichaam de energiecentra te vertegenwoordigen.

De edelstenen in de hanger

Mount Shasta opaal heeft een hoge vibratie, hoger dan andere opaalsoorten. Dit komt door de vindplaats, Mount Shasta, een heilige berg in het noorden van Californië, waar een kleine groep Lemurianen via de berg de aarde zijn in gegaan, voor de ondergang van Lemurië.
Mount Shasta opalen zuiveren en helen alle chakra’s. Ze geven healing op alle niveaus.In de hanger is gewone en witte Mount Shasta opaal verwerkt. De witte opaal is nog hoger qua trilling en energie.

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Golden healer (limonietkwarts) stabiliseert en geeft troost door krachtige, bewuste manifestatie. Het is een krachtige mentale genezer en helpt om schadelijke gedachten en verminderde helderheid te voorkomen. Het kan worden gebruikt om de intuïtieve nauwkeurigheid te verbeteren en telepathie te verbeteren. Ze herstelt de jeugdigheid en vergemakkelijkt de genezing van het innerlijk kind.

Azumar wordt ook wel de trooststeen genoemd. Azumar is een combinatie van kwarts en kaoliniet en draagt ook sporen van andere mineralen, zoals stibniet. Deze steen helpt jou bij het loslaten van negatieve gevoelens en spoort jou aan om deze te vervangen door sereniteit, enthousiasme en vertrouwen. Deze steen vergroot je zelfinzicht.

Larimar geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans. Larimar bevordert diepe meditatie en helpt contact maken met gidsen en engelen. Larimar is verbonden met de dolfijnenwereld en Atlantis.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.

Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert energie e, absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken.

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Omschrijving en uitvoering van de ketting

Elke Atlantis Lemurian ketting is handgemaakt en daardoor uniek.
De hanger heeft een doorsnee van ca 25 mm en is omlijst door een 24 karaats vermeil rand.

De lengte van deze 24 karaats gold-filled ketting is 45 of 50 cm. De hanger wordt geleverd in een luxe sieraden doosje.
Indien niet op voorraad, bedraagt de levertijd ca 5-7 werkdagen.
Deze hanger is ook beschikbaar in een grotere maat (op aanvraag) of met andere symbolen zoals het Celestial symbool

Specificaties: Atlantis Lemurian Lotus hanger small met ketting

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Wat je misschien ook leuk vindt…

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Lemurian Violet Flame
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
95.00
Atlantis Lemurian Lotus hanger small met ketting
Atlantis Lemurian Lotus hanger small met ketting

75.0095.00

By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart