Best seller

Blauw Calciet Lotus hanger met ketting

  • Eigenschappen: Spirituele groei, innerlijke rust, hoge energetische trilling, krachtige healer van aura en chakra’s, engelenenergie
  • Edelstenen: Blauw calciet, Amazoniet, Seleniet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Lotus in mandala vorm
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Optioneel duurzame (extra coating) 24 karaat gold plated ketting, 45 of 50 cm
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

109.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 2

Blauw calciet Lotus hanger met ketting

Het effect van de hanger

De blauwe Calciet Lotus hanger ondersteunt bij spirituele groei. Hij versterkt spirituele energie en helpt je hier mee omgaan.
De amulet werkt ook op je keelchakra in en bevordert het spreken vanuit je gevoel en je hart. Vooral als je het lastig vind je te uiten is de amulet een fijne ondersteuning. De helende energie geeft je zelfvertrouwen.

Het verhaal achter de blauw calciet Lotus hanger

Creatieve en mondige mensen hebben een hemelsblauw energieveld om zich heen. De blauw calciet hanger ondersteunt dit energieveld zodat je je vrij kunt uiten en je creativiteit blijft stromen. De hanger fungeert als leidend kompas dat inspirerend werkt.

De edelstenen in de blauw calciet Lotus hanger

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Calciet zorgt voor het samengaan van gevoel en verstand, kalmeert de geest en creëert hiermee innerlijke rust. Het beschermt tegen negatieve energie en geeft healing op blokkades in het keelgebied. Het is een krachtige versterker en reiniger van energie.

Amazoniet is een zachte en rustige steen. Het bevordert een gezond, emotioneel evenwicht. Het verzacht gevoelens van boosheid. Emotionele afhankelijkheid, slachtoffergedrag zijn belemmerende energieën die door amazoniet in beweging worden gezet, hieruit bevrijdt en zorgt voor positiviteit.

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.  Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert en absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken.

23.75K goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Omschrijving en uitvoering:

De blauw calciet Lotus hanger bevat blauw calciet, seleniet, amazoniet, arkansas meesterkristal, het Artisan Gaia Healing elixer en 23.75K goud.

Elke hanger is handgemaakt en daardoor uniek.

De hanger heeft een doorsnee van circa 3 cm en is omlijst door een 24 karaats vergulde rand. De lengte van de 24 karaats extra vergulde ketting is 50 cm. De ketting bevat een extra coating waardoor het een langere levensduur heeft dan normale vergulde kettingen. De hanger wordt geleverd in een luxe sieraden doosje.

 

 

 

Specificaties: Blauw Calciet Lotus hanger met ketting

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Blauw Calciet Lotus hanger met ketting
Blauw Calciet Lotus hanger met ketting

109.00

Shopping cart