Blue Spirit Lotus hanger

89.95

  • Eigenschappen: Spirituele groei, innerlijke rust, hoge energetische trilling, krachtige healer van aura en chakra’s, engelenenergie
  • Edelstenen: Blauw calciet, Andara obsidiaan, Seleniet, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Lotus in mandala vorm
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 40mm*40mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Gratis koord
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek
  • Levertijd: 5-7 werkdagen

Beschikbaar via nabestelling

Blue Spirit, blauw calciet, Lotus hanger

Blue Spirit Lotus hanger ondersteunt je bij spirituele groei. Ze versterkt spirituele energie en helpt je hier mee omgaan.
De amulet werkt ook op je keelchakra en bevordert het spreken vanuit je gevoel en je hart. Vooral als je het lastig vind je te uiten is de amulet een fijne ondersteuning. De helende energie geeft je zelfvertrouwen.

Blue Spirit hanger bevat blauw calciet, seleniet, blauw andara obsidiaan (manmade), rhodiziet, Arkandas meesterkristal, de Artisan Gaia Healing elixer en 23.75K goud. Doorsnee ca 4 cm.
Indien besteld als nabestelling is de levertijd 5-7 werkdagen. De amulet wordt dan voor u gemaakt.

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Het verenigt gevoel en verstand, kalmeert de geest en zorgt hiermee voor innerlijke rust. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen.
Calciet is een spirituele steen die verbonden is met je hogere bewustzijn.
Blauw calciet werkt kalmerend en ontspannend. Het beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie. Blauwe calciet werkt sterk op je keelchakra en bevordert het spreken vanuit je gevoel en vanuit je hart. Het geeft een zachte healing op blokkades in het keelgebied. Bijvoorbeeld als je je niet goed kunt uiten. Emoties in dit gebied worden ook verzacht.
Ook bevordert blauw calciet de creativiteit.
Verder is blauw calciet een krachtige versterker en reiniger van energie.

Blauw andara obsidiaan is manmade en is toegevoegd vanwege de kalmerende blauwe kleur. Deze steentjes zijn in het midden onder het Indian Lotus symbool geplaatst.

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Eén van de weinige stenen die dat kunnen. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.
Ze brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk. Het neemt emotionele disbalans op waardoor je je beter voelt.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Artisan Gifts Gaia healing elixer
De Artisan Gifts Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

23.75K goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Elk stuk is handgemaakt en daardoor uniek.
De amulet is voorzien van een goudkleurig koord en wordt geleverd in een luxe geschenkdoosje.