Blauw saffier Lotus hanger small

  • Eigenschappen: zuivere liefde, hoge trilling, chakra en aura reinigend, kalmerend, spirituele kracht, verlaagt stress
  • Edelstenen: Blauw saffier, Lapis lazuli, Herkimer, Seleniet, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Lotus
  • Metalen: 23.75 en 24 karaat goud (vermeil en gold-filled)
  • Afmeting: 25mm*25mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

75.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1

Blauw saffier Lotus hanger met (let op: geen ketting maar met koord)

Het effect van de blauw saffier Lotus hanger

Blauw saffier is een van de meest spirituele edelstenen. Deze edelsteen staat voor zuivere liefde en is zeer geschikt voor het reinigen van je chakra’s en je aura. Het is een edelsteen die zorgt voor wijsheid en sereniteit. Blauw saffier werkt kalmerend en verlicht zorgen en stress. De saffieren in deze hanger zijn kobaltblauw en licht transparant. Ze hebben daardoor een hoge trillingsfrequentie, waardoor een healing zuiver en liefdevol in gang kan worden gezet.

Daarnaast bevat deze saffier hanger lapis lazuli, herkimer diamant, arkansas meesterkristal, het Artisan Gaia healing elixer en 23.75K goud. Een zeer krachtige combinatie.

Het verhaal achter de blauw saffier Lotus hanger

De hanger heeft een diepblauwe kleur. De lotus staat symbool van de eeuwige vernieuwing van het leven. Lotussen symboliseren welvaart, schoonheid, vruchtbaarheid, eeuwigheid en de eeuwige jeugd. Lotussen worden ook gebruikt om chakra’s of het lichaam de energiecentra te vertegenwoordigen

De edelstenen in de blauw saffier Lotus hanger

Lapis Lazuli is een spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Lapis lazuli helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties.

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert energie e, absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken.

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Omschrijving en uitvoering van de hanger

Elke saffier hanger is handgemaakt en daardoor uniek.

De hanger heeft een doorsnee van ca 25 mm en is omlijst door een 24 karaats vermeil rand. De hanger, met koord, wordt geleverd in een luxe sieraden doosje.
Indien niet op voorraad, bedraagt de levertijd ca 5-7 werkdagen.

 

Specificaties: Blauw saffier Lotus hanger small

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Blauw saffier Lotus hanger small
Blauw saffier Lotus hanger small

75.00

Shopping cart