Carneool maansteen Lotus of Life hanger met ketting

  • Eigenschappen: ondersteuning lagere chakra’s, aardend, sensualiteit, positief, optimistisch
  • Edelstenen: Carneool, Maansteen, Citrien, Herkimer diamant, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Mandala Flower of Life
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 25mm*25mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Optioneel duurzame (extra coating) 24 karaat gold plated ketting, 45 of 50 cm
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

75.0095.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Carneool maansteen Lotus of Life hanger met ketting

Spice up your lower chakra’s 😉 De lagere chakra’s verbinden ons met de aarde, met Gaia. Vooral in deze tijd zitten we veel in ons hoofd en vergeten we de verbinding te voelen, te aarden. Maar ook vinden we minder de tijd om verbinding met de ander te voelen. En soms is het simpelweg ook lastig je blij en positief te voelen.

Deze Carneool maansteen hanger ondersteunt je bij het proces om beter te kunnen aarden/verbinden met Gaia, je sensualiteit te hervinden en positief en optimistisch in het leven te staan.

Om je hierbij goed te kunnen ondersteunen is in deze Carneool maansteen hanger ook verwerkt: citrien, herkimer diamant, arkansas meesterkristal en de Artisan Gaia healing elixer. Daarnaast is er 23.75 karaat goud aan toegevoegd.

Het symbool is een Lotus of life in mandala vorm.

Deze hanger met ketting is ook beschikbaar met een ander Lotus symbool. Heb je een ander symbool gezien in de webshop dat je meer aanspreekt? Dan kan in de meeste gevallen daar ook deze hanger mee gemaakt worden. Neem dan contact op voor de mogelijkheden.

De Carneool Maansteen hanger is ca 25mm doorsnee en omlijst door een 24 karaat gold plated rand.

Lengte van de duurzaam 24 karaat gold plated ketting is 45 of 50 cm. De ketting bevat een extra coating waardoor het een langere levensduur heeft dan normale gold plated kettingen. De hanger is ook te bestellen zonder ketting.

Indien besteld als nabestelling is de levertijd 5-7 werkdagen.

Carneool

Carneool is een opwekkende steen die sombere gedachten en gevoelens kan verdrijven. Het is een steen die warmte geeft. Carneool zet aan tot actie en geeft levenskracht. Een energie gevende steen die zijn werk doet op momenten dat je deze kunt gebruiken. Carneool is een goede steen voor mensen die moeite hebben om warmte te delen. Het is daarnaast een goede steen om sombere gedachten en wantrouwen te verdrijven.
De steen maakt vrolijk en opwekkend, vooral de oranje soort. Het versterkt de eigen waarde.
Carneool helpt bij inslapen en doorslapen.
Ook heelt carneool de aura. De aura kan beschadig raken door stress, carneool heeft een helende werking.

Maansteen

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn. Het balanceert de hormonen.

Citrien

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert je creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De edelsteen kent krachten die enig in hun soort zijn. Zo reinigt de steen zichzelf en heeft het direct contact met de zonne energie. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door simpelweg zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief maakt en geeft veel positieve energie.

Ze beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Herkimer diamanten hebben een sterke lichtkracht en zijn krachtige healers. Ze zijn verbonden een hogere spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en geven energie. Door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden als te ontvangen. Ze maken je aura helder en schonen je energie. Ze verhogen je energetische trilling.
Herkimer diamanten hebben een heel zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Ze hebben een hoge vibratie welke de werking van andere edelstenen versterkt. Herkimer diamanten zijn breed inzetbare spirituele instrumenten voor energetisch werk, voor lichtwerk, sjamanistisch werk, healingen. Ze kunnen goed gebruikt worden bij edelsteen leggingen en opstellingen, meditatie, astraal en interdimensionaal reizen en voor het ontvangen van visioenen. Herkimer diamanten versterken helderziendheid, telepathie en helpen je contact maken met je intuïtie, engelen, hogere energieën, hogere spirituele domeinen, andere dimensies en vorige levens. Ze kunnen een connectie maken met de ziel van een overleden dierbare. De steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

De Artisan Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Elk stuk is handgemaakt en daardoor uniek.
De Larimar Celestial Atlantis hanger wordt geleverd in een luxe geschenkdoosje.

Specificaties: Carneool maansteen Lotus of Life hanger met ketting

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Carneool maansteen Lotus of Life hanger met ketting
Carneool maansteen Lotus of Life hanger met ketting

75.0095.00

Shopping cart