Celestial | Angeliet | zilver | 25mm | koord

75.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Celestial Angeliet zilver

Deze hanger bevat Angeliet, blauw calciet, seleniet, herkimer diamant, Artisan Gaia healing elixer en 99% puur zilver.

Deze Celestial hanger heeft een connectie met de kosmos, door het bijzonder symbool waarin alle elementen van ons heelal is vertegenwoordigd.

Daarnaast heeft ze een verbinding met de energie van engelen en werkt ze kalmerend op je keelchakra.

Angeliet

Deze prachtige steen met haar kalmerende en rustige kleur, brengt je in verbinding met het rijk der engelen, maar wel op een wijze dat je ook geaard blijft. Ze bevordert een gevoel van innerlijke vrede, verbondenheid, empathie en mededogen. Ze brengt je ook op het pad van spirituele rijkdom, creëert een diep en vredig gevoel vol met mededogen voor de mensheid. Ze brengt heelheid temidden van chaos, een gecentreerd rustpunt om van daaruit verder te creëren.

Angeliet ie een nieuwe tijd steen die staat voor gelijkheid en delen en werkt uitstekend bij mensen die zich altijd maar wegcijferen. Ze geeft innerlijke rust en zelfvertrouwen en helpt je om op emotioneel gebied makkelijker te communiceren, daarnaast geeft hij je ook een aardse daadkracht, zodat je durft op te komen voor je eigen mening.

Verder helpt Angeliet je om los te komen van het verleden, brengt yin en yang in evenwicht helpt je ook meer mededogen te hebben en meer te accepteren, vooral dingen die niet te veranderen zijn. Angeliet werkt ook in op diepe lagen in je (onder) bewustzijn. Oud verdriet en pijn wordt aangeraakt en losgemaakt.

Bij het aanraken en loslaten fungeert Angeliet als een engel. Ze begeleidt je en ondersteunt je bij het bevrijden van deze oude energie.

Blauw calciet

Blauw calciet werkt kalmerend en ontspannend. Het beschermt tegen negatieve energie en bevordert de communicatie. Blauwe calciet werkt sterk op je keelchakra en bevordert het spreken vanuit je gevoel en vanuit je hart. Het geeft een zachte healing op blokkades in het keelgebied. Bijvoorbeeld als je je niet goed kunt uiten. Emoties in dit gebied worden ook verzacht.

Ook bevordert blauw calciet de creativiteit.

Verder is blauw calciet een krachtige versterker en reiniger van energie.

Seleniet

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Eén van de weinige stenen die dat kunnen. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.
Ze brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstrest, is kalmerend en maakt je vrolijk. Het neemt emotionele disbalans op waardoor je je beter voelt.

Herkimer Diamant

*brengt puur wit licht in de aura en maakt de energie hiervan helder en sterk
*brengt de hersengolven direkt in de “alpha-toestand”, een staat van diepe stilte
*stimuleert de creativiteit
*brengt heldere dromen
*verwijdert stress en spanning uit het lichaam
*geeft nieuwe energie
*opent het voorhoofd- en kruinchakra waardoor helderziende en heldervoelende vermogens toenemen
*helpt tegen slapeloosheid die is ontstaan door negatieve aardstraling, elektromagnetische vervuiling, radioactiviteit

Artisan Gaia Healing Elixer

De Artisan Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts.

Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.

Deze Gaia mix ondersteunt bij:

Goed kunnen aarden

Hoog sensiviteit (HSP)

Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven

Het kiezen van je eigen pad

Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen

Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken

Rust in je hoofd

Goede nachtrust

Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent

Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Zilver

In spiritueel opzicht bevordert zilver de communicatie met andere dimensies. Het versterkt je intuïtie en helpt je naar binnen te keren om de vragen en antwoorden van de ziel te leren kennen. Waar goud een typisch mannelijke energie (zon) heeft, is Zilver de vrouwelijke (maan) kant, en zal zij proberen je met zachtheid en creativiteit te leiden.

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

 

Celestial | Angeliet | zilver | 25mm | koord
Celestial | Angeliet | zilver | 25mm | koord

75.00

Shopping cart