Celestial | Violet Flame | goud | 25mm

  • Eigenschappen: 5D Kosmische connectie, Violet Flame connectie, spirituele kracht, bescherming, onvoorwaardelijke liefde daadkracht, engelenenergie
  • Edelstenen: Charoiet, Amethist, Seleniet, Rode Granaatsteen, Herkimer diamant, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Celestial
  • Metalen: 23.75 karaat goud, 24 karaat gold plated
  • Afmeting: 25mm*25mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Optioneel duurzame (extra coating) 24 karaat gold plated ketting, 45 of 50 cm
  • Handgemaakt en uniek

75.0095.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Violet Flame Celestial ketting met hanger

Het effect van de Violet Flame hanger:

Deze hanger, met een prachtig celestial symbool op de voorkant, staat voor transformatie. De steen geeft een sterk zuiverende energie af die dwars door alle lagen van oude pijn en karmische ballast heen gaat.

Het verhaal achter de Violet Flame Celestial hanger:

Saint Germain is de hoeder van de violette vlam en chohan (meester) van de zevende straal, de violette straal. Zijn kosmische naam betekent vrijheid, God der vrijheid voor de Aarde. Hij is hiërarch van het Aquariustijdperk. Saint Germain leert ons dat de hoogste alchemie bestaat uit de transformatie van het lager bewustzijn naar het goddelijke zelf. Hij heeft ons een van de meest waardevolle cadeaus meegegeven om als mens mee te verbinden, namelijk de violette vlam die -wanneer correct gebruikt- het proces van het indalen van ons goddelijke zelf versnelt.
Het is een sterk zuiverende energie die dwars door alle lagen van oude pijn en karmische ballast heen gaat.

De edelstenen en edelmetalen in de hanger:

Herkimer diamanten

Herkimer diamantenhebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door hun vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Charoiet edelsteen

Charoiet  helpt bij het overwinnen van weerstanden en obstakels en zorgt voor het goed om kunnen gaan met veranderingen. De steen stimuleert daadkracht, vastberadenheid, spontaniteit, onvoorwaardelijke liefde en vermindert stress en zorgen. Charoiet helpt om los te komen van de negatieve invloeden van anderen. Het vermindert gevoelens van heimwee, angst om alleen achter te blijven en onzekerheid. Lichamelijk werkt de steen krampopheffend en kalmerend.

Granaat edelsteen

Granaat  geeft jou energie en herstelt jouw chakra’s. Granaat activeert, net als bergkristal, andere edelstenen. Het geeft je zelfvertrouwen en levensenergie.
Het zorgt voor inspiratie en stimuleert creativiteit. Granaat kan blokkades op allerlei gebieden opheffen. Het zet je in je kracht.
Let op: ben je opvliegend, snel boos of driftig? Dan kan je beter geen granaat bij je dragen. Granaat versterkt namelijk deze eigenschappen.

Amethist edelsteen

Amethist helpt je om een gezond evenwicht te vinden tussen lichaam en geest. Het maakt je mentaal rustig en helder. Het helpt je ervaringen te verwerken en doorbreekt blokkades.
Met amethist creëer je ontspanning in spannende, stressvolle tijden. Het zuivert en verheldert onze innerlijke wereld en onze dromen en kalmeert een overactieve geest en helpt zodoende tegen slecht slapen en nachtmerries.

Arkansas kristal

Arkansas Kristal  is zeer geschikt voor healingen en energetisch werk. Het reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.
Het is een van de krachtigste bergkristallen ter wereld.

Goud

Goud  verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Omschrijving en uitvoering van de hanger:

Alle materialen zijn gegoten in ecologisch kristalhars en op elkaar afgestemd om een krachtige orgone energie in gang te zetten.

De Violet Flame Celestial hanger is ca 25 mm doorsnee en wordt omlijst door een 24 karaats vergulde rand: De lengte van de met 24 karaats goud extra vergulde ketting is 45 of 50 cm. De ketting bevat een extra coating waardoor het een langere levensduur heeft dan normale vergulde kettingen.Het Celestial symbool vind je ook in de Atlantis Celestial, de Maansteen Zonnesteen Celestial en de Blauw saffier Celestial

 

Specificaties: Celestial | Violet Flame | goud | 25mm

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Celestial | Violet Flame | goud | 25mm
Celestial | Violet Flame | goud | 25mm

75.0095.00

Shopping cart