Chakra Golden Healer dome duo set

89.95

De Chakra Golden Healer dome is een krachtige instrument voor healing en ondersteuning. Juist nu in deze bijzondere tijd helpt ze je bij jezelf te blijven, te ontspannen, positief in het leven te laten staan en je energievelden te reinigen en in balans te houden.

Uitverkocht

Informeer mij wanneer dit artikel weer op voorraad is

De Chakra Golden Healer dome is een krachtige instrument voor healing en ondersteuning. Juist nu in deze bijzondere tijd helpt ze je bij jezelf te blijven, te ontspannen, positief in het leven te laten staan en je energievelden te reinigen en in balans te houden.

De set kun je voor jezelf aanschaffen, of eentje voor jezelf en eentje voor iemand die je ook deze extra ondersteuning wilt geven.
In het laatste geval, vul dan bij het factuuradres je eigen adres in en bij verzendadres die van de andere ontvanger. Je betaalt maar één keer verzendkosten. Uiteraard mag je beide ook naar jezelf laten verzenden. Zodat je de Chakra Golden Healer dome persoonlijk kunt geven.
Deze Chakra Golden healer dome set word voor je gemaakt. Levertijd ca 3-5 werkdagen. De doorsnee is ca 4 cm.

Deze Chakra Golden Healer is fijn om in te zetten bij chakra en aura healingen. Dit kan heel goed in combinatie met de gehele chakra healing set.

De Chakra Golden Healer is dermate krachtig dat zij ook los heel goed in te zetten is. Dit komt door de bijzondere combinatie van herkimer diamantjes, golden healer (limonietkwarts), rutielkwarts, citrien, rhodiziet, arkansas meesterkristallen, goud en de Artisan gaia healing mix.
Om de healing en ondersteuning te ontvangen neem je de dome in je handen tijdens meditatie of stilte momenten. Ook kun je haar gedurende de dag bij je houden en/of ‘s avonds naast of onder je bed plaatsen.

Herkimer diamanten hebben een sterke lichtkracht en zijn krachtige healers. Ze zijn verbonden een hogere spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en geven energie. Door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden als te ontvangen. Ze maken je aura helder en schonen je energie. Ze verhogen je energetische trilling.
Herkimer diamanten hebben een heel zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Ze hebben een hoge vibratie welke de werking van andere edelstenen versterkt. Herkimer diamanten zijn breed inzetbare spirituele instrumenten voor energetisch werk, voor lichtwerk, sjamanistisch werk, healingen. Ze kunnen goed gebruikt worden bij edelsteen leggingen en opstellingen, meditatie, astraal en interdimensionaal reizen en voor het ontvangen van visioenen. Herkimer diamanten versterken helderziendheid, telepathie en helpen je contact maken met je intuïtie, engelen, hogere energieën, hogere spirituele domeinen, andere dimensies en vorige levens. Ze kunnen een connectie maken met de ziel van een overleden dierbare. De steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert

Golden healer (limonietkwarts) helpt bij het gronden en sturen van de stroom van je leven naar stabiliteit en troost door krachtige, bewuste manifestatie. Het is een krachtige mentale genezer en helpt om schadelijke gedachten en verminderde helderheid te voorkomen. Het kan worden gebruikt om de intuïtieve nauwkeurigheid te verbeteren en telepathie te verbeteren. Ze herstelt de jeugdigheid en vergemakkelijkt de genezing van het innerlijk kind.
Golden Healer verhoogt de energetische trilling van de drager tot aan het niveau van goddelijke essentie. De steen is ontzettend krachtig en staat geen moment stil. Het aanwezige ijzer versterkt het bergkristal terwijl de oude energieën van Lemurië een verbinding leggen met ‘al dat is’. Het geeft de steen zijn enorme levenskracht en wijsheid. Deze kwarts variant gaat door multi dimensies, de healingkracht van het heelal, christus bewustzijn en heelt het DNA. Het Meester kristal in woord en daad brengt spirituele overvloed, balans, zuivert de chakra’s en verruimt het bewustzijn. De toevoeging Lemurian geeft aan dat het een extra krachtige Golden Healer betreft die een directe band heeft met de energieën van Lemurië. Ze werden gebruikt in de genezingstempels van Lemurië en dragen daardoor de kennis van Lemurië in zich.

Rutielkwarts is waterheldere tot doorschijnende kwarts met ingesloten rutielnaaldjes. Ze is volmaakte balans van kosmisch licht, verlicht de ziel, bevordert spirituele groei, reinigt de aura en voorziet deze van energie.
Rutielkwarts vult je energieveld met lichtenergie en filtert negatieve er uit.

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert je creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De edelsteen kent krachten die enig in hun soort zijn. Zo reinigt de steen zichzelf en heeft het direct contact met de zonne energie. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door simpelweg zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief maakt en geeft veel positieve energie.
Ze beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Artisan Gifts Gaia healing elixer
De Artisan Gifts Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden