Chalcedoon ketting met Lapis lazuli

69.95

  • Edelsteen eigenschappen: bevordert communicatie, liefde en vriendschap, helend, spiritueel
  • Edelstenen: Lapis lazuli en twee kleuren Chalcedoon
  • Verguld gouden ketting en hanger
  • Lengte ketting 60 cm
  • Gratis sieradendoosje

Uitverkocht

Categorie:

Chalcedoon ketting met Lapis Lazuli, goud verguld

Zo mooi hoe deze edelstenen elkaar versterken en samenkomen in deze kleurrijke goud vergulde ketting. De lapis lazuli en de aqua blauwe chalcedoon meten ca 11 mm. De blauw chalcedoon is ca 12 bij 27 mm. Het geheel hangt aan een extra lange ketting van 60 cm.

Lapis Lazuli is een spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Lapis lazuli helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties.

Chalcedoon heeft een sterke invloed op de communicatie. Het is daarmee een goede steen voor de keelchakra, die vaak geblokkeerd kan zijn als men zich niet goed kan uiten.

De steen maakt ook sociaal, optimistisch, vrolijk, creatief, open, enthousiast en bevordert saamhorigheid in groepen. Chalcedoon geeft zelfinzicht, zelfvertrouwen en bevordert hiermee het vermogen om weerstanden te doorbreken en veranderingen te accepteren. Het heeft een positieve werking op het geheugen en kalmeert op stressmomenten en is daarom een goede steen om te dragen tijdens examens. Fysiek werkt chalcedoon reinigend, verkoelend en koortsverlagend, ontstekingsremmend, bloeddruk verlagend en bevordert het immuunsysteem.