Collier Zwarte Spinel

  • Eigenschappen: krachtige bescherming, versterken vrouwelijke intuïtie, aura healer en afsluiter (perfect voor HSP, hoog gevoelig zijn)
  • Edelstenen: Zwarte Spinel (3 stuks)
  • Edelmetalen: 925 Sterling zilver, 18 karaat duurzame gold plating
  • Lengte 38-43 cm, edelstenen 7×10 mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

45.00

Beschikbaar via nabestelling

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Collier Zwarte Spinel

Wat een plaatje, dit verfijnde collier met zwarte spinel. De 3 druppelvormige stenen zorgen voor een zachte, vrouwelijke uitstraling. Door de combinatie van het zwart van de spinel met het klassieke goud, ontstaat een smaakvol collier dat bij elke gelegenheid kan worden gedragen! 

De edelstenen en edelmetalen in het collier zwarte spinel:

Spinel helpt je voor jezelf op te komen. Spinel is er in diverse kleuren. Het wordt ook wel de ‘steen der onsterfelijkheid’ genoemd. Het balanceert je basischakra en werkt ondersteunend bij moeilijke situaties. Deze steen werkt aardend en beschermend waarbij spinel gebruikt gemaakt van de verbinding met aarde-energie.

Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum. Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer. Waar goud een typisch mannelijke energie (zon) heeft, is Zilver de vrouwelijke (maan) kant, deze zal proberen je met zachtheid en creativiteit te leiden.

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd

Omschrijving en uitvoering:

Een sprankelend collier met meerdere facet geslepen zwarte spinel edelstenen. Het goud geeft een heel mooi contrast met de zwarte kleur van deze Spinel edelstenen.  De basis van het collier is van 925 Sterling zilver en is overgoten met een stevige 18 karaats goud laag. De edelstenen zijn facet geslepen en meten ca. 7 x 10 mm.

Collier Zwarte Spinel
Collier Zwarte Spinel
By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart