Druppel CZ 18karaat gold-filled ketting

59.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Druppel CZ 18karaat gold-filled ketting

Ben je op zoek naar unieke, handgemaakte sieraden? Houd je ervan dat er iets schittert om je nek? Dan is dit dé perfecte ketting voor jou! De CZ diamant 18kt goldfilled sprankelende druppel ketting.
Deze unieke CZ diamant 18 kt gold filled ketting is gemaakt van zilver met een 18 karaat gouden verguldingslaag (3 micron, dus zeer stevige goudlaag). De lengte van de ketting is 42 cm, verstelbaar tot 45 cm.

De ketting hanger is in de vorm van een druppel. Het is een mooie subtiele ketting waar wel direct de aandacht naar toe getrokken wordt. Het is te combineren met elke outfit en geeft direct een extra touche.

Dit sieraad ontvang je in een een mooi sieradendoosje.

Indien besteld als nabestelling is de levertijd 5-7 werkdagen.

Cubic Zirkonia

Zirkonia is een manmade kristal met bijzondere reflecties en schitteringen. Qua hardheid komt Cubic Zirkonia in de buurt van diamant. Een Cubic zirkonia heeft een hardheid notering van 8.5 op de Moh’s schaal. Diamant heeft een hardheid notering van 10. Cubic zirkonia’s zijn er in het wit (transparant) en inmiddels ook vele kleuren.

Omdat het een door mensen gemaakt kristal is, is het relatief eenvoudig tijdens het maakproces een kleur toe te voegen.

Net als bij andere kristallen kent ook Cubic Zirkonia diverse gradaties in kwaliteit. Onze sieraden bevatten Russische Cubic Zirkonia’s. Deze zijn net zo perfect geslepen als diamant en de meest perfecte Cubic Zirkonia’s die er zijn.

Kubisch zirkoniumoxide (CZ) heeft enkele van dezelfde metafysische eigenschappen als zirkonium. Zirkoniumoxide (het basispoeder dat wordt gebruikt om CZ’s te maken) is overvloedig aanwezig in maan- en asteroïdaal gesteente.
Zirkoniumoxide verbetert je focus, vergroot je helderheid en helpt je ego los te laten. Een andere mooie eigenschap van dit bijzondere gesteente is dat het je helpt om te aarden.

Druppel CZ 18karaat gold-filled ketting
Druppel CZ 18karaat gold-filled ketting

59.00

Shopping cart