Elite Shungite anti straling Flower of life set van 4

  • Eigenschappen: anti straling, bescherming negatieve invloeden, geschikt voor apparatuur en onderweg
  • Edelstenen: Elite Shungite, shungite
  • Symbool: Flower of life
  • Afmeting: 35mm*35mm*5mm
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

55.00

2 op voorraad (kan nabesteld worden)

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Elite shungite anti straling schijfjes set van 4

Deze elite shungite anti straling schijfjes zijn gemaakt obv het orgonite principe. Daarnaast bevat ze elite shungite, shungite en de Artisan Gaia healing elixer.
Deze combinatie betekent dat ze zoveel krachtiger is, tegen allerlei vormen van straling, dan een reguliere shungite schijf of een anti straling sticker.

Deze elite shungite anti straling schijfjes bieden een krachtige bescherming en kun je op meerdere plekken inzetten.  Je kunt ze op je telefoon plakken of in de beschermhoes steken. Je kunt ze plaatsen op je wifi router (verstoort het signaal niet), achter je tv/mediabox.

Je kunt er ook een beschermende orgonite grid mee vormen, door de schijfjes te plaatsen in een vierhoek in je woning, Bijvoorbeeld in alle hoeken van een etage één schijfje.

Ook zijn ze heel fijn om gewoon bij je te dragen. Onderweg in de auto, in drukke omgevingen (bescherming tegen straling én prikkels), op reis enz.

Ze zijn ca 35 mm doorsnee en 5 mm hoog. Aan de onderkant zijn de schijfjes voorzien van een dubbelzijdig sticker. Handig om ze zo op je mobiel te plakken.
De schijfjes zijn voorzien van een goudkleurig Flower of life symbool.
Indien besteld als nabestelling, is de maak- en levertijd ca 3-5 werkdagen.

Te bestellen als set van 4 stuks.

Elite Shungite is de meest krachtige en beschermende steen die er te vinden is. Deze zwarte steen wordt alleen gevonden in het Noordwesten van Rusland, in Karelië. Qua uiterlijk geen bijzondere steen qua kleuren en vorm, maar met zoveel kracht één van de meest geliefde ondersteunende stenen.

De kracht van de voordelen van Elite Shungite ligt in wat het uniek maakt. Aangeprezen als de wondersteen van de 21e eeuw, bestaat Shungite al naar schatting 2 miljard jaar, maar pas tijdens het Nobelprijswinnende onderzoek in 1996 dat antioxidant-fullerenen in de steen ontdekte, zag men steeds meer voordelen en genezingspotentieel. Hoe konden we de mooie werking van shungite zo lang over het hoofd hebben gezien ?! Nu het eindelijk in de schijnwerpers staat, kunnen we er geen genoeg van krijgen.

Shungite bevat geheel uit koolstof bestaande moleculen, in de vorm van een holle bol, ellips of buis (fullerenen).
Shungite ontvangt de genezende kracht van deze fullerenen. Fullerenen gedragen zich in ons lichaam als de meest krachtige en meeste langwerkende antioxidanten als een middel om de vrije radicalen te bestrijden.

Elite shungite wordt ook wel edel, nobel of zilver shungite genoemd. Is regulier shungite al heel krachtig, Elite shungite is minstens 10x zo krachtig. Dit komt door de fullerenen. In Elite shungite zijn deze voor > 95% aanwezig. Ter vergelijking, in regulier shungite is dat ca 35 tot 40%.

Gewoon shungite bevat C60 moleculen, elite shungite bevat C70 moleculen.
Een leuk geometrische weetje:

– C60 molecule bevat 20 hexagons en 12 pentagons

– C70 molecule bevat 25 hexagons en 12 pentagons

In deze blog vind je nog meer informatie over de prachtige eigenschappen van Shungite.

De Artisan Moeder Aarde healing mix bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.

Deze Moeder Aarde mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Flower of life is een heilig geometrisch symbool welke sinds eeuwen wereldwijd wordt gezien als het geheim waar alle universele bouwblokken uit voortkomen. Het vertegenwoordigt de energie van het eenheidsbewustzijn, de volgende staat van bewustzijn waarheen de mensheid zich nu in een hoog tempo naar ontwikkelt.

Specificaties: Elite Shungite anti straling Flower of life set van 4

Set

1, Set van 10, Set van 2, Set van 3, Set van 4

Elite Shungite anti straling Flower of life set van 4
Elite Shungite anti straling Flower of life set van 4
By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart