Elite Shungite Seed of Life hart hanger

  • Eigenschappen: bescherming, aardend, rustgevend, combinatie universele en aardse energie
  • Edelstenen: Elite shungite, Shungite, Toermalijn, Seleniet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Seed of Life
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Gratis koord
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

 

65.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1

Elite Shungite Seed of Life hart hanger

Zoek je kracht en bescherming? Wil je graag meer innerlijke rust? Wil je geaard in het leven staan?
Deze shungite Seed of life hart hanger ondersteunt je daarbij. Een fijne hanger om te dragen, mooi om te zien.

In deze unieke energetische hanger is verwerkt Elite shungite, shungite, toermalijn, arkansas meesterkristallen, rhodiziet, de Artisan Gaia healing elixer en 23.75K goud. Een krachtige combinatie waarbij de energie goed verdeeld wordt door het toegevoegde goud.
Alle toegepaste edelstenen zijn van hoogwaardige kwaliteit.
De shungite hanger is gemaakt o.b.v. de orgonite techniek. I.c.m. shungite is deze werking nog vele malen krachtiger.

De unieke en handgemaakte hanger ontvang je in een mooi sieradendoosje. Ze is voorzien van een goudkleurig faux suede koord, zodat je het meteen kunt dragen. Liever een zwart koord? Geef dit dan svp aan bij het afrekenen.

Afmeting: ca 3 bij 3 cm.

Bekijk hier de orgone harten serie.

Uitgebreide omschrijving:

Shungite
Shungite is de meest krachtige en beschermende steen die er te vinden is. Deze zwarte steen wordt alleen gevonden in het Noordwesten van Rusland, in Karelië.
Toegepast in orgonite is de werking nog vele malen sterker.

Shungite heeft vele bijzondere eigenschappen, lees meer daarover in deze blog.

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Eén van de weinige stenen die dat kunnen. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.
Ze brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk. Het neemt emotionele disbalans op waardoor je je beter voelt.

Elite shungite wordt ook wel edel, nobel of zilver shungite genoemd. Is regulier shungite als heel krachtig, elite shungite is minstens 10x zo krachtig. Dit komt door de fullerenen. In Elite shungite zijn deze voor > 95% aanwezig. Ter vergelijking, in regulier shungite is dat ca 35 tot 40%.

Toermalijn werkt aardend, beschermend en reinigend. Het is een zeer geschikte steen om te gebruiken als bescherming tegen allerlei vormen van negatieve energie en straling. De steen doet dit op verschillende manieren: het werkt als een soort van schild, helpt negatieve energie afvoeren en zet negatieve energie om in positieve energie. Hierdoor worden de aura energiebanen gereinigd en in balans gebracht. Toermalijn helpt je hierdoor in je kracht staan en een ontspannen en zelfverzekerde houding aannemen. Toermalijn heeft niet alleen een positieve werking op mensen en dieren maar ook op planten en bomen.

Toermalijn zorgt voor natuurlijke bescherming en stimuleert groei en bloei. Zwarte toermalijn heeft de sterkst aardende en beschermende werking van alle toermalijnsoorten en beschermt tegen alle vormen van negatieve energie zoals elektromagnetische straling van mobiele telefoons, laptops, computers en andere apparaten en andere omgevingsinvloeden, tegen zwarte magie, voodoo en vervloekingen en tegen negatieve gedachten en zorgen.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Ze zijn één van de krachtigste bergkristallen ter wereld. De energie is heel zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, de Gouden tijd van Atlantis, de Pleïaden en Sirius.

De Artisan Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.

Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Wat je misschien ook leuk vindt…

Elite Shungite Seed of Life hart hanger
Elite Shungite Seed of Life hart hanger

65.00

Shopping cart