Flower of Life kristal grid gouden schijf

14.9523.95

  • Toepassing: kristal grid, water en andere producten opladen
  • Afmeting: 10cm*10cm*16mm
  • Materiaal: hars met een bovenlaag van koper en 24 karaat goud.
  • Symbool: Flower of Life
  • Opties: te bestellen met Gouden driehoek edelstenen of Gouden driehoek hartjes.
Wissen

Flower of Life kristal grid gouden schijf

Maak je eigen kristal grid met deze prachtige Flower of Life schijf. Plaats je edelstenen op deze schijf en zet je intenties.

Of zet deze Flower of life schijf in om je water, of andere producten, mee op te laden.

Hoe laat je de kristal grid voor je werken:

Alles in ons, en om ons heen, is energie en heeft een energetische trilling. Met het blote oog voor de meesten niet waar te nemen. Toch is deze energie voelbaar. Vooral als je er mee aan de slag gaat.

Edelstenen zijn een gift van Moeder Aarde en haar trilling is hierin goed voelbaar. Elke edelsteen heeft een eigen unieke energetische trilling en werking.

Een kristal grid zet je op met een intentie. Kies de edelstenen die bij deze intentie passen. Bij deze Metatron kristal grid kun een set Gouden driehoek edelstenen of gouden driehoek harten mee bestellen. Hiermee kun je een prachtige intentie zetten voor meer harmonie en balans in je leven. Plaats de steen die voor jou de belangrijkste intentie heeft in het midden. Daarom heen, in geometrische verdeling, plaats je de overige edelstenen. Wist je dat je je kristal grid ook kunt uitbreiden met bloemetjes, veren, schelpen enz? Alle schatten van de natuur kun je gebruiken om je intentie te bekrachtigen.

De mee te bestellen Gouden driehoek hartjes (bergkristal, rozenkwarts en amethist) zijn ca 2 cm. De Gouden driehoek edelstenen zijn ca 2,5 tot 3,5 cm.

Bekijk ook deze video, kristal grid voor beginners.

Set

Flower of Life schijf, met gouden driehoek edelsteen harten, met gouden driehoek edelstenen