Flower of Life Lapis Blue Nuit

79.95

Beschikbaar via nabestelling

Informeer mij wanneer dit artikel weer op voorraad is

De Blue Nuit hanger geeft je spirituele kracht en helpt je je eigen weg te bewandelen. Ze heeft een connectie met de Godin Nuit, de Godin van de Hemel. Lapis lazuli was in de tijd van de oude Egyptenaren aan haar gewijd.

In de hanger bevat een hoge kwaliteit lapis lazuli edelsteentjes en 23.75K bladgoud. Het Flower of life symbool is ook van 23,75K goud gemaakt.
De hanger is ca 4 cm doorsnee.

Flower of life is een heilig geometrisch symbool welke sinds eeuwen wereldwijd wordt gezien als het geheim waar alle universele bouwblokken uit voortkomen. Het vertegenwoordigt de energie van het eenheidsbewustzijn, de volgende staat van bewustzijn waarheen de mensheid zich nu in een hoog tempo naar ontwikkelt. Dat is het doel; complete eenheid. De geometrische vorm bestaat uit meerdere gelijkmatig verdeelde, overlappende cirkels, gerangschikt in een bloem patroon met zesvoudige symmetrie zoals een zeshoek. De perfecte vorm, proportie en harmonie van de Flower of Life is bekend bij filosofen, architecten en kunstenaar over de hele wereld. Er wordt verondersteld dat het symbool een deel is van de Akasha Kronieken en dat de Flower of Life de blauwdruk bevat van de hele schepping. De levensbloem wordt dus gezien als de visuele expressie van de eenheid van alle creaties het kan gezien worden als de fundamentele vorm van tijd en ruimte.
De Flower of Life heeft een diepe spirituele betekenis. Het symbool heeft een belangrijke betekenis voor veel verschillende culturen door de gehele geschiedenis. Het symbool kan worden gevonden in manuscripten, tempels en kunst door culturen over de hele wereld.

Lapis Lazuli is een spirituele steen. Het bevordert spirituele kracht, spirituele vaardigheden, astraal reizen, verlichting, wijsheid en geeft innerlijke rust en vrede. De steen maakt eerlijk, oprecht en helpt innerlijke waarheid vinden en deze accepteren. Lapis lazuli helpt je jezelf zijn en je eigen weg bewandelen. De steen bevordert creativiteit, objectiviteit en helderheid van geest. Het heeft een positief effect op vriendschappelijke en liefdesrelaties.
Lapis lazuli werkt het sterkst op het keelchakra en het voorhoofd chakra, door zijn kobaltblauwe tot indigoblauwe kleur. De steen werkt eveneens sterk in op de zonnevlecht. Zij reinigt, harmoniseert en integreert de energiestroom tussen zonnevlecht, keelchakra en kruinchakra.
Ze is kalmerend voor de geest en geeft rust en orde in je gedachten. Ze geeft je innerlijke wijsheid en is fijn om mee te mediteren.

Goud is de allerbeste energiegeleider onder metalen. Dit geeft een extra boost aan alle stukken van Artisan Gifts

Je ontvangt een Blue Nuit hanger uit voorraad.