Futurenet

Stel dat je jaren geleden, toen social media sterk in opmars kwam, aandelen had kunnen kopen in Facebook, Instagram, Pinterest, Twitter enz had je dat dan gedaan? Helemaal nu met de wetenschap wat voor miljardenbedrijven het zijn geworden? Had jij mee willen profiteren omdat social media nu een onderdeel is van ons dagelijkse leven? Ik wel!
Wat als ik je vertel dat we deze kans nu wel hebben, meedelen in de inkomsten van een nieuw, en snelgroeiend, social media bedrijf. Wacht je dan weer en zeg je over een paar jaren, had ik toch maar? Of ga je je verdiepen hierin en je kans pakken? Net als inmiddels meer dan 4 miljoen leden over de hele wereld nu al doen (waarvan ruim 30.000 in Nederland).
Dit bedrijf is de toekomst, van online verdienen via Social media, nu volop aan het manifesteren. Heel toepasselijk is ook de naam, Futurenet.

Dit bedrijf heeft de visie en missie het leven voor iedereen fijner en beter te maken. Daarom is de focus niet alleen op meedoen aan de winst vanuit de online advertenties maar ook op de diverse foundations, sports en onze aarde. Dat laatste is waarom ik, als eigenaar van Artisan Gifts, zo blij ben met dit bedrijf. Het onderdeel FuturenetPlanet gaat zich de komende jaren inzetten voor onder meer het behoud van het regenwoud. Met het maken van orgonite heb ik een missie, Moeder Aarde (Gaia) ondersteunen met positieve levensenergie. Futurenet doet dit vanuit hun missie dus ook. Een mooie match!

Ik ken geen enkel ander bedrijf dat zo open is en naar buiten treed over hun online verdienmodel (waarbij je niets hoeft te verkopen om succesvol te zijn) als Futurenet. Hoe meer een bedrijf zich laat zien en volgen, hoe meer tegengas er soms komt. En dat is goed! Waarom? Omdat het betekent dat er iets bijzonders aan het gebeuren is, iets bijzonders dat veel mensen nog niet kunnen bevatten. En daarom gaat men zoeken naar de addertjes, negatieve ervaringen enz. Wat opvallend is….veel van de negatieve verhalen komen uit hoeken van andere netwerkbedrijven. Dus hoezo objectief.
Feit is dat Futurenet een groot gat in de markt heeft opgepakt. De markt van online adverteren. Hun kracht zit in het samen willen delen met de gebruikers. Facebook verdient bijvoorbeeld miljarden aan de advertentieinkomsten. Als Facebook ons destijds de optie had gegeven om mee te delen in deze inkomsten, dan waren velen van ons nu heel vermogend geweest. Nu is de optie er wel, door de winstdeling die Futurenet biedt.

Wil jij deze keer wel je kans pakken en over een tijdje met een glimlach terug kunnen kijken naar dit startmoment? Vraag dan via de contactpagina je inschrijflink aan.
De inschrijving is vrijblijvend en kosteloos. Door de inschrijving wordt je lid van het social media board van Futurenet. Dit is een soortgelijk tijdlijn als op Facebook en ook hier kun je je vrienden vinden. Verder geen enkele verplichting! Wil je niet meedoen aan het verdienmodel dan kun je gewoon lekker actief zijn op dit nieuwe platform.
Na inschrijving neem ik contact met je op voor de verdere stappen en neem je op in mijn team, Futurenet Dream Team Nederland.

Wil jij naast je drukke baan, je bedrijf, het drukke gezinsleven op een eenvoudige wijze inkomsten genereren? Om je leven wat makkelijker te maken, om minder uren te werken, of juist meer de focus op je eigen bedrijf of meer vrije tijd. Rust, balans, energie, vrijheid…. omdat je weet dat het allemaal een tandje lager mag. Voor een extra (of meer) vakanties per jaar, je partner verrassen met weekendjes weg, of juist naar de nabije toekomst kijken en nu alvast een basisinkomen in gang zetten? Dat is het mooie van Futurenet, alles is mogelijk en precies zoals jij het wilt.

Meer informatie vind je op FutureNet Nederland.

www.futurenet-nederland.com