Goddess Gaia MWO

79.95 59.95

Uitverkocht

Informeer mij wanneer dit artikel weer op voorraad is

Deze Goddess Gaia hanger ondersteunt je vrouwelijke energie.
Ze heeft een sterke connectie met de natuur en de aarde. Ze verbindt je weer met je hogere zelf en de persoon die je wil(de) zijn.
Ook geeft ze je levenskracht en versterkt ze je helderziend en heldervoelend vermogen.

Ze bevat maansteen, carneool, Arkansas Meesterkristallen en Artisan Gaia Healing elixer. Daarnaast is de MWO energievorm toegepast (van 23.75K goud) en is in de onderste laag ook 23.75K bladgoud verwerkt.
Goud is de ultieme energieverdeler.
Doorsnee (gemeten onderkant) ca 4 cm.

MWO in het kort (uitgebreid vind je hier):

De MWO cirkels verzamelen energie uit de omgeving en gebruiken deze om met een breed frequentiebereik te oscilleren (trillen).
MWO cirkels worden aangedreven door de energie van ons lichaam en stellen ons zo in staat onze eigen genezer te zijn.
Chakra healing met MWO cirkels is een van de meest effectieve manieren om de MWO therapie toe te passen.
Deze Gaia hanger ondersteunt vooral de lagere chakra’s. Naast het dragen kun je de de hanger ook als therapie plaatsen op je Zonnevlecht chakra (Manipura) en op je Sacraal chakra (Swadhistana).

Carneool is een opwekkende steen die sombere gedachten en gevoelens kan verdrijven. Het is een steen die warmte geeft. Carneool zet aan tot actie en geeft levenskracht. Een energie gevende steen die zijn werk doet op momenten dat je deze kunt gebruiken. Carneool is een goede steen voor mensen die moeite hebben om warmte te delen. Het is daarnaast een goede steen om sombere gedachten en wantrouwen te verdrijven.
De steen maakt vrolijk en opwekkend, vooral de oranje soort. Het versterkt de eigen waarde.
Carneool helpt bij inslapen en doorslapen.
Ook heelt carneool de aura. De aura kan beschadig raken door stress, carneool heeft een helende werking.

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn. Het balanceert de hormonen.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Ze zijn één van de krachtigste bergkristallen ter wereld. De energie is heel zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, de Gouden tijd van Atlantis, de Pleïaden en Sirius.

De Artisan Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Elk stuk is handgemaakt en daardoor uniek. Ze wordt geleverd in een luxe geschenkdoosje.