Best seller

Gold Spirit lotus hanger met ketting

  • Eigenschappen: Spirituele groei, innerlijke rust, hoge energetische trilling, krachtige healer van aura en chakra’s, engelenenergie
  • Edelstenen: Geel calciet, Citrien, Seleniet, Herkimer Diamant, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Lotus in mandala vorm
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Optioneel duurzaam 24 karaat gold plated ketting, 45 of 50 cm
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek
  • Levertijd: 5-7 werkdagen

89.00109.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Gold Spirit Lotus hanger met ketting

Het effect van de gold spirit lotus hanger

De Gold Spirit Lotus hanger ondersteunt je bij spirituele groei. Hij versterkt jouw spirituele energie en helpt je hier mee om te gaan.
De hanger werkt ook op je zonnevlechtchakra en verbindt het bewuste met het onbewuste. De hanger stimuleert jouw gevoel van eigenwaarde en maakt je vrolijk en positief. Hij wakkert je innerlijk vuur (Agni) en passie aan en geeft je daardoor kracht.

Het verhaal achter de gold spirit lotus hanger

De gold spirit is gebaseerd / geïnspireerd op de de gouden bol boven je aura. Door deze te visualiseren creëer je transformatie en helende energie in je lichaam. Je energieveld wordt beschermd tegen negatieve energie van buitenaf.

Calciet activeert en stimuleert lichamelijke, geestelijke en spirituele groei en ontwikkeling. De steen werkt motiverend, bevordert zelfvertrouwen, daadkracht, standvastigheid en geeft hoop en moed. Calciet stimuleert analytisch denken, bevordert de concentratie en trekt succes aan. Het kan negatieve energie uit een ruimte absorberen.
Calciet is een spirituele steen die verbonden is met je hogere bewustzijn.

Naast de algemene eigenschappen van calciet werkt gele calciet reinigend en vitaliserend. Het herstelt de geestelijke balans en werkt stemmingsverbeterend. Dit heeft een positief effect op angst en neerslachtigheid.

Citrien. is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert jouw creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief en geeft veel positieve energie.

Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.  Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door hun vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Uitvoering en omschrijving van de hanger

De Gold Spirit Lotus hanger bevat gele calciet, seleniet, citrien, rhodiziet, Arkansas meesterkristal, de Artisan Gaia Healing elixer en 23.75K goud.

De Gold Spirit hanger is ca 3 cm doorsnee en is omlijst door een 24 karaats vermeil rand. De lengte van deze 24 karaats gold-filled ketting is 45 of 50 cm. De hanger wordt geleverd in een luxe sieraden doosje. De hanger is ook zonder de ketting verkrijgbaar.

Elk exemplaar is handgemaakt en daardoor uniek.
Indien niet op voorraad, bedraagt de levertijd 5-7 werkdagen.

 

Specificaties: Gold Spirit lotus hanger met ketting

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Gold Spirit lotus hanger met ketting
Gold Spirit lotus hanger met ketting

89.00109.00

Shopping cart