Gouden driehoek hanger met 925 Sterling zilveren ketting

  • Eigenschappen: Gouden driehoek werking: harmonie, balans en liefde, ontspannend, creativiteit, passie, chakra en aura reinigend, engelen energie
  • Edelstenen: Amethist, Rozenkwarts, Cherry opaal, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Metalen: 23.75 karaat goud, zilver
  • Afmeting: 20mm*20mm
  • Gratis sieradendoosje
  • Inclusief 925 Sterling zilveren ketting, lengte 50 cm
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

75.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Categorie:

Gouden driehoek hanger met 925 Sterling zilveren ketting

De Gouden driehoek Flower of life hart hanger brengt je balans, harmonie en liefde.
De combinatie van de edelstenen zorgt er voor dat je rust ervaart, in balans komt en in harmonie met jezelf en je omgeving.

De gouden driehoek is normaal een combinatie van amethist, rozenkwarts en bergkristal.
Deze gouden driehoek hanger biedt je echter veel meer. De bergkristal is vervangen door Arkansas meesterkristal.
Hierdoor is de werking van de gouden driehoek combinatie vele malen sterker.
Daarnaast is toegevoegd cherry opaal, deze werkt net even sterker dan rozenkwarts en laat je meer aarden en geeft je innerlijke rust.
Ook bevat de hanger 23.75K goud waardoor de Gouden driehoek hanger letterlijk een gouden driehoek is.

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Afmetingen: ca 20 mm bij 20 mm, een 925 Sterling zilveren hanger met ketting (lengte 50 cm).

Indien besteld als nabestelling is de levertijd ca 5-7 werkdagen.

Elke Gouden driehoek hanger heeft een eigen unieke uitstraling.
Je ontvangt de Gouden driehoek hanger in een mooi sieradendoosje.
De Gouden driehoek hanger wordt geleverd met een mooi goudkleurig faux suede koord, zodat je haar meteen kunt dragen.

Uitgebreide omschrijving:

Amethist helpt je om een gezond evenwicht te vinden tussen lichaam en geest. Het maakt je mentaal rustig en helder. Het helpt je ervaringen te verwerken en doorbreekt blokkades.
Met amethist creëer je ontspanning in spannende, stressvolle tijden. . Het zuivert en verheldert onze innerlijke wereld en onze dromen en kalmeert een overactieve geest en helpt zodoende tegen slecht slapen en nachtmerries.
De verbinding wordt gemaakt vanuit de aarde (rood) en de geest (blauw).
Rood en blauw zijn samen paars, dus amethist een steen die ‘boven’ en ‘beneden’ in balans brengt.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Rozenkwarts is een zachte, liefdevolle steen. Ook zeer geliefd bij kinderen.
Met rozenkwarts kom je dichter bij je gevoel. Je kunt daardoor sterker en oprechter in het leven staan.
Ook bevordert het je creativiteit. Het ondersteunt je daarnaast bij depressies en neerslachtig gevoel.

Cherry opaal heeft een pure energie, ze reinigt en stimuleert de lagere chakra’s. Ze werkt kalmerend en is een fijne edelsteen bij meditaties. Ze stimuleert creativiteit en passie. Ze werkt aardend en helpt je focus te houden.
Net als citrien maakt cherry opaal je ook vrolijker en helpt je positief in het leven te staan. Ze geeft je innerlijke rust.
Cherry opaal heeft verder de zachte en liefdevolle werking als rozenkwarts maar is daarin net even sterker. Ze heeft een helende werking op emoties Ze opent ook kanalen voor contacten met engelen, maar ook met het universum. Ze kan verloren gegane kennis uit vorige levens herstellen.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.
Ze zijn één van de krachtigste bergkristallen ter wereld. De energie is heel zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, de Gouden tijd van Atlantis, de Pleïaden en Sirius.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Artisan Gaia healing elixer
De Artisan Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Gouden driehoek hanger met 925 Sterling zilveren ketting
Gouden driehoek hanger met 925 Sterling zilveren ketting

75.00

Shopping cart