Best seller

Gouden driehoek Lotus hanger small met koord

  • Eigenschappen: Gouden driehoek werking: harmonie, balans en liefde, ontspannend, creativiteit, passie, chakra en aura reinigend, engelen energie
  • Edelstenen: Amethist, Rozenkwarts, Cherry opaal, Herkimer diamant, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Lotus
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 25mm*25mm
  • Gratis sieradendoosje
  • Optioneel duurzame (extra coating) 24 karaat gold plated ketting, 45 of 50 cm
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

75.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1

Gouden driehoek hanger Lotus hanger met koord (geen ketting)

Het effect van de hanger

De combinatie van de edelstenen zorgt er voor dat je rust ervaart, in balans komt en in harmonie met jezelf en je omgeving. Het geeft je een fijne positieve energiestroom en is helend voor je chakra’s en aura. Harmonie, balans, liefde zijn een aantal eigenschappen van deze fijne gouden driehoek hanger.

Het verhaal achter de hanger

De gouden driehoek is een bekende combinatie van de edelstenen rozenkwarts, bergkristal en amethist. Deze combinatie is bekend om de harmoniserende werking en balans dat het brengt. Deze groep edelstenen wordt daarvoor op diverse plekken in huis geplaatst.

Met deze Gouden driehoek hanger draag je deze bijzondere energie altijd bij je, waar je ook bent.

De edelstenen in de hanger

De gouden driehoek is normaal een combinatie van amethist, rozenkwarts en bergkristal.De bergkristal is in deze hanger vervangen door Arkansas meesterkristal. Daarnaast is herkimer diamant toegevoegd, een bijzonder lichtkristal.Hierdoor is de werking van de gouden driehoek vele malen sterker.Daarnaast is de cherry opaal toegevoegd, deze werkt net even sterker dan rozenkwarts en laat je meer aarden en geeft je innerlijke rust. Ook bevat de hanger 23.75K goud waardoor de Gouden driehoek hanger letterlijk een gouden driehoek is.

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Amethist helpt je om een gezond evenwicht te vinden tussen lichaam en geest. Het maakt je mentaal rustig en helder, helpt jou ervaringen te verwerken en doorbreekt blokkades. Met amethist creëer je ontspanning in spannende, stressvolle tijden. Het zuivert en verheldert onze innerlijke wereld en onze dromen en kalmeert een overactieve geest en helpt zodoende tegen slecht slapen en nachtmerries.
De verbinding wordt gemaakt vanuit de aarde (rood) en de geest (blauw).
Rood en blauw zijn samen paars, dus amethist is een steen die ‘boven’ en ‘beneden’ in balans brengt.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Rozenkwarts is een zachte, liefdevolle steen. Ook zeer geliefd bij kinderen.
Met rozenkwarts kom je dichter bij je gevoel. Je kunt daardoor sterker en oprechter in het leven staan.
Ook bevordert het je creativiteit. Het ondersteunt je daarnaast bij depressies en neerslachtig gevoel.

Cherry opaal heeft een pure energie en reinigt en stimuleert de lagere chakra’s. De cherry opaal werkt kalmerend en is een fijne edelsteen bij meditaties. Ze stimuleert creativiteit en passie, werkt aardend en helpt je focus te houden.
Net als citrien maakt cherry opaal je ook vrolijker en helpt je positief in het leven te staan. Ze geeft je innerlijke rust.
Cherry opaal heeft verder de zachte en liefdevolle werking als rozenkwarts maar is daarin net even sterker. Ze heeft een helende werking op emoties en opent ook kanalen voor contacten met engelen. Ze kan verloren gegane kennis uit vorige levens herstellen.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert en absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Omschrijving en uitvoering van de ketting:

Elke hanger is handgemaakt en daardoor uniek.
De Gouden driehoek hanger is ca 25 mm doorsnee en is omlijst door een 24 karaats vermeil rand. De lengte van de 24 karaats gold-filled ketting is 45 of 50 cm. De hanger wordt geleverd in een luxe sieraden doosje. De hanger is ook zonder de ketting verkrijgbaar.
Indien besteld als nabestelling, bedraagt de levertijd ca 5-7 werkdagen.

Ook te bestellen in 30mm afmeting. Neem contact op voor meer informatie.

Specificaties: Gouden driehoek Lotus hanger small met koord

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Gouden driehoek Lotus hanger small met koord
Gouden driehoek Lotus hanger small met koord

75.00

Shopping cart