Guardian of Gaia hanger goud verguld messing

119.95

Deze prachtige geometrische hanger is een bijzonder krachtig instrument. De Heilige Geometrie van deze Geometrische Vorm, resoneert sterk met een zeer oud bewustzijnsveld. Wat nauw verwant is aan de Opgestegen Meesters van de 13 Kristalschedels. Ook wel bekend als de Raad van 13.
Dit bewustzijnsveld staat bekend als de Poortwachters van Gaia. Ze beschermen, openen en sluiten natuurlijke poorten op aarde.
Portalen naar bijvoorbeeld Binnen Aarde en andere dimensies.

Deze prachtige geometrische hanger is een bijzonder krachtig instrument.
Het kostte ons een tijdje om het “goed” te krijgen. Maar uiteindelijk is het geboren, de Guardian of Gaia Hanger.

Deze prachtige Guardian of Gaia hanger:
– Kan je helpen bij het openen, sluiten of betreden van portalen
– Kan je helpen om je Derde Oog en Hartchakra te openen
– Als je klaar bent voor een nieuwe stap in het leven, kan het je daarbij helpen
– Verbindt jou met Gaia
– Is hand Gepolijst

De Heilige Geometrie van deze Geometrische Vorm, resoneert sterk met een zeer oud bewustzijnsveld. Wat nauw verwant is aan de Opgestegen Meesters van de 13 Kristalschedels. Ook wel bekend als de Raad van 13.
Dit bewustzijnsveld staat bekend als de Poortwachters van Gaia. Ze beschermen, openen en sluiten natuurlijke poorten op aarde.
Portalen naar bijvoorbeeld Binnen Aarde en andere dimensies.

De aarde is namelijk een hotspot voor portalen. Het is gemakkelijk te bereiken voor vele buitenaardse rassen en beschavingen.
Zoals je misschien al geraden hebt, is dit geen toeval. De aarde is zo gebouwd. Het is een levende Universele Bibliotheek, en elke bibliotheek heeft bibliothecarissen nodig om een oogje in het zeil te houden op hun “boeken”.
Maak kennis met de bewakers van Gaia.

Ze hebben een grote verantwoordelijkheid, maar ze hebben ook een zeer speelse energie. Net zoals de Hathors, een buitenaards ras dat vooral op aarde aanwezig was in de tijd van het Oude Egypte. Ze houden ervan om zich te verbinden met veel verschillende soorten levende wezens en hebben een grote liefde voor Gaia.

Vele oude beschavingen op aarde, zoals de Aboriginals, Maya’s etc. wisten van dit bewustzijnsveld en communiceerden met hen om inzichten uit andere dimensies te vragen. Of om eenvoudigweg toestemming te vragen om iets van Gaia te mogen nemen. Ze zagen ze vooral als Natuurgeesten, ofwel Natuurwezens.

Wat de Guardian of Gaia Hanger voor jou kan doen
Gezien ze de kunst van het portals openen goed onder de knie hebben, kunnen ze je helpen bij het openen, sluiten of betreden van portalen.
Dus is het een zeer geschikt meditatie-instrument.

Mocht je toevallig naar een plek toe gaat die bekend staat als portal hotspot, dan moet je zeker de Guardian of Gaia Pendant meenemen.
Vraag hun dan om een portaal te openen. Mooie dingen kunnen er dan gebeuren.

Daarnaast kan het je helpen bij het openen van je Derde Oog en je Hartchakra, zodat je beter voorbereid bent op buitenaards contact.

Als je klaar bent om je vleugels uit te slaan en nieuwe stappen in het leven te zetten, dan kan de Guardian of Gaia je daar zeker bij helpen. Het is alsof je een andere realiteit betreedt.

De hanger wordt naar keuze geleverd met een zwart waxkoord, goudkleurig fauxsuede koord of een zwart faux suede koord. Graag je keuze opgeven bij het afrekenen. Liever als complete set bestellen met een ketting? De hanger past goed bij deze ketting.
De hanger wordt geleverd in een luxe sieradendoosje.

Guardian of Gaia Hanger is een ontwerp van Sacred Creation
Extra Info
Gewicht 15 g
Afmetingen 59.6 × 51.65 × 5 mm
Materiaal Goud verguld messing
Levertijd 3-5 werkdagen