Happy met Happinez

Happinez is een bekend spiritueel mindstyle magazine. Ze noemen zichzelf ”Jouw gids in spiritualiteit en geluk”. Het is een mindstyle magazine voor mensen die bewust willen leven, voor mensen die geluk willen doorgeven. Door middel van prachtige reportages en bijzondere ervaringsverhalen neemt Happinez je mee in een andere wereld, de spirituele wereld.

Al jarenlang ben ik groot fan en abonnee van dit heerlijke magazine. Het inspireert mij en leert mij dat er nog zoveel te ontdekken valt als je bewust, en vanuit je eigen kracht, wilt leven.

De ondersteuning die Happinez biedt, geef ik mijn klanten ook met mijn handgemaakte spirituele edelsteen sieraden. Waar Happinez vooral je mind/bewustzijn inspireert, geven mijn spirituele sieraden ondersteuning aan je energieveld. Dit is dankzij de orgone werking en de werking van de edelstenen.

Ik zag hier hele mooie raakvlakken en dacht er al eens aan om te kijken of er een samenwerking mogelijk was. Hoe en wat had ik voor mijzelf nog niet helder en ik schoof het door naar de toekomst. Wel was het voor mij helder dat mijn spirituele sieraden Happinez lezers veel te bieden hadden.

De mail van Happinez

Happinez spirituele sieraden

 

Echter tot mijn grote verrassing/verbazing was daar begin dit jaar ineens een mail van de redactie van Happinez. Of ik mee wilde werken aan shoppinggedeelte, World of happiness. Zij vonden namelijk dat mijn handgemaakte sieraden daar goed in passen.

Ik las de mail, en nog eens en nog eens. Is dit echt, dacht ik bij mezelf…

Ik zocht contact met de redactie en er volgde een heel leuk gesprek. Een gesprek waardoor ik nog enthousiaster werd en aangaf heel graag hier aan mee te willen werken.

Het bijzondere is dat ik dus deze wens in gedachten al eens geformuleerd had maar geen stappen heb gezet. Hoezo seintje van het universum 😉

Licht gespannen, en vol verwachting, wachtte ik de publicatie af. Intussen ontwierp ik nog een nieuwe serie sieraden, mijn creatieve brein maakte overuren. De datum van publicatie (26 mei) kwam en… mijn brievenbus bleef leeg.

Ook de volgende dag was mijn eigen Happinez nog niet gearriveerd en ik vroeg me nog even af of ik me niet vergist had in de datum. Tot die avond…. Achter elkaar door kwamen ineens allemaal inschrijvingen voor mijn nieuwsbrief binnen. En de eerste bestellingen kwamen daarna ook vlot. De meeste abonnees hadden hun Happinez uitgave dus ontvangen.

Twee dagen later ontving ik mijn uitgave. Hier had ik zo naar uitgekeken en uiteraard was ik superblij. Echter geen tijd om het hele magazine te lezen want de bestellingen gingen echt los. Happinez voorlopig in de hoek en aan de slag.

Zoveel animo voor mijn sieraden maar ook veel lieve emails van Happinez lezers.

Van elk sieraad heb ik een aantal op voorraad, maar deze hadden snel hun bestemming gevonden. Dus de weken erna stonden in het teken van offline zijn, sieraden maken en verzenden. Druk maar oh zo leuk, ik had echt vleugels en genoot van elke minuut. En nog steeds, want Happinez is een blad dat vaak weer even ter hand wordt gepakt om weer door te bladeren of dat ene verhaal nog eens te lezen. En daarbij komt mijn bedrijf ook steeds weer even in beeld.

Golden Healer happinez

 

Heel bijzonder is het dat een nieuw ontworpen hanger, de Golden healer met herkimer diamant en Lotus symbool, de absolute favoriet is van veel klanten. Deze wordt continue besteld. Het is ook een prachtig energetische ondersteunend sieraad en ze heeft veel mooie eigenschappen. Eigenlijk geen wonder dat deze zo gewenst is.

Ook na de publicatie bleef het contact met Happinez fijn en in het najaar startten we weer een samenwerking. Dus happy met Happinez is voor mij helemaal uitgekomen.

happinez

 

 

 

De waardering van www.artisan-gifts.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 184 reviews.
Shopping cart