Indian Flower of Life Gaia hanger

89.95

Indian Flower of Life Gaia hanger laat je geaard in het leven staan. In roerige tijden is zij je stabiele factor.
Ze leert je alles in een groter geheel te zien. Indian Flower of Life Gaia heeft een sterke connectie met de natuur en de waterwereld. Daarnaast is ze een krachtige aura beschermer.

1 op voorraad

Indian Flower of Life Gaia hanger laat je geaard in het leven staan. In roerige tijden is zij je stabiele factor.
Ze leert je alles in een groter geheel te zien. Indian Flower of Life Gaia heeft een sterke connectie met de natuur en de waterwereld. Daarnaast is ze een krachtige aura beschermer.
Gaia is ook perfect in te zetten bij meditaties waarbij je beter of meer leert aarden. Het geeft een krachtige extra dimensie en zet je in het gouden licht.
Ze heeft een fijne werking op je hartchakra, kruinchakra en je keelchakra.

Indian Flower of Life is een Flower of Life symbool in de vorm van een mandala.
Flower of life is een heilig geometrisch symbool welke sinds eeuwen wereldwijd wordt gezien als het geheim waar alle universele bouwblokken uit voortkomen. Het vertegenwoordigt de energie van het eenheidsbewustzijn, de volgende staat van bewustzijn waarheen de mensheid zich nu in een hoog tempo naar ontwikkelt. Dat is het doel; complete eenheid.
De Flower of Life bevat de blauwdruk van de hele schepping. Ze wordt gezien als de visuele expressie van de eenheid van alle creaties het kan gezien worden als de fundamentele vorm van tijd en ruimte.

23.75K bladgoud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

De doorsnee is ca 4 cm.
De amulet bevat peridoot, larimar, aquamarijn, blauw howliet, rhodiziet, arkansas meesterkristallen, 23.75K goud en de Artisan Gaia Healing elixer.

Elk stuk is handgemaakt en daardoor uniek.
De amulet is voorzien van een goudkleurige rvs ketting (45+5cm) en wordt geleverd in een luxe geschenkdoosje.

Uitgebreide omschrijving:

Peridoot helpt je je innerlijk te openen. Het werkt beschermend en versterkend zodat negatieve invloeden geen kans krijgen. Het zorgt voor minder blokkades in het energiesysteem en voor een evenwichtige balans.
Peridoot zorgt bij HSP´rs ervoor dat ze zich beter kunnen afsluiten zodat de aura goed beschermd is. Bij therapeuten is dit daarom ook een goede steen.

Larimar geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans. Larimar bevordert diepe meditatie en helpt contact maken met gidsen en engelen. Larimar is verbonden met de dolfijnenwereld en Atlantis.
Er wordt gezegd dat Larimar zeldzamer is dan diamant en even krachtig.
Ze geeft de vreedzame uitstraling van de zachtblauwe Straal door.
Larimar stimuleert het derde oog, het hartchakra, de kruinchakra en de keelchakra en bevordert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Aquamarijn is een blauw/groene variant van beril, de moeder van alle edelstenen.
Aquamarijn is een kalmerende steen. Het maakt je ontspannen en vrolijk. Het helpt je in je flow te komen en in het hier en nu te leven. Het is gekoppeld aan de keelchakra en helpt je bij het uiten van je gevoelens. Het helpt je open te zijn, heft blokkades op. Aquamarijn is een geschikte steen om tijdens meditatie bij je te hebben. Het bevordert spirituele groei en intuïtie.
Aquamarijn is verbonden met de zee, het element water en met dolfijnenenergie. Daarnaast helpt het je bij het opruimen van alles wat je met je meedraagt. Het helpt je loslaten.
Aquamarijn is ook een aurabeschermer, voor hoog sensitieve mensen daarom een aanrader.

Howliet werkt kalmerend en versterkt positieve eigenschappen. De steen helpt de drager woede en boosheid onder controle te krijgen en om minder kritisch te zijn. Het bevordert ambitie maar ook geduld, versterkt het geheugen en maakt leergierig. Howliet helpt bij astraal reizen, meditatie, en bij contact maken met vorige levens. Fysiek heeft de steen een positieve werking op slaapprobleme. Het kan bepaalde angsten en twijfels oplossen. Brengt kennis en evenwicht op hoger niveau. Stimuleert liefde en aandacht voor het innerlijke leven.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Artisan Gifts Gaia healing elixer
De Artisan Gifts Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Hanger

Hanger met 22K goud vermeil collier 50 cm, Hanger met goudkleurige ketting 45+5 CM