Ketting | Robijn | Metatron | goud

Robijn Metatron hanger

“Een druppel van het hart van Moeder Aarde”

  • Eigenschappen: Levensenergie, passie, herstelt chakra’s, zelfacceptatie, hoge frequentie
  • Edelstenen: Robijn edelsteen, Rode granaatsteen, Herkimer diamant, Citrien,
  • Symbool: Seed of life
  • Metalen: 23.75 karaat goud op 925 Sterling zilver
  • Afmeting: lengte ca 40mm
  • Gratis luxe sieradendoosje

125.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1

Het verhaal achter de ketting

Deze Robijn Metatron hanger symboliseert liefde en passie.

De energie van Aartsengel Metatron is zacht, fijnzinnig en is pure liefde. Metatron opent voor mensen de poorten naar bewustzijn en andere dimensies. Ook begeleidt hij hooggevoelige Nieuwetijds kinderen op hun weg. Een bijzondere engel dus die juist in deze tijd jou kan helpen als je open staat om spiritueel te groeien.

Het heilige geometrie symbool van Metatrons kubus is opgebouwd uit de 5 platonische lichamen van vuur, aarde, water, lucht en ether. De platonische vormen zijn de bouwstenen van alles wat bestaat dus ook van de mens. Aartsengel Metatron gebruikt de merkaba, oftewel Metatrons kubus, voor healing en het opschonen van lagere energieën. De kubus tilt de energie naar een hoger niveau.

Het helpt je je bewustzijn te vergroten, je energiereserves op te laden, innerlijke rust te vinden en energetisch in balans te komen. Het natuurlijk evenwicht in jezelf wordt hersteld en blokkades worden opgeheven.

Het effect van de ketting

Deze hanger laat je met passie in het leven staan. Door de pure rode straal ervaar je vitaliteit en sensuele levensenergie.

De edelstenen en edelmetalen in de hanger:

Robijn

Robijn: “Een druppel van het hart van Moeder Aarde” is hoe de robijn in het Oosten prachtig wordt beschreven.
De Robijn wordt beschouwd als de steen van liefde, energie, passie, kracht en levenslust.

Als geen andere edelsteen ter wereld is robijn het perfecte symbool voor krachtige gevoelens.. Het bevordert een heldere geest,  zorgt voor een verhoogde concentratie en motivatie, en geeft de drager een gevoel van kracht, een zelfvertrouwen en vastberadenheid. Robijn staat ook bekend als de steen van moed, en de legende vertelt ons dat iemand die een robijn bezit, door het leven kan lopen zonder bang te hoeven zijn voor kwaad of ongeluk.

Robijn brengt de sensuele geneugten van het leven in beweging. Het stimuleert de bloedsomloop en het hart, waardoor iemand wordt aangemoedigd om in de fysieke wereld te zijn.

Granaatsteen

Granaatsteen geeft je energie en herstelt jouw chakra’s. Granaat activeert, net als bergkristal, andere edelstenen. Het geeft je zelfvertrouwen en levensenergie.
Daarnaast zorgt het voor veel inspiratie en stimuleert het creativiteit. Bij meditatie is granaat goed in te zetten de onderste chakra’s. Granaat kan blokkades op allerlei gebieden opheffen. Granaat zet je in je kracht!

Herkimer diamanten

De Herkimer diamantenhebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door hun vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Citrien

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert jouw creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief en geeft veel positieve energie.

Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Goud

Goudverwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer

Omschrijving en uitvoering

Alle materialen zijn gegoten in ecologisch kristalhars en op elkaar afgestemd om een krachtige orgone energie in gang te zetten.

Elk sieraad is handgemaakt en daardoor uniek.
De Robijn hanger is ca 40mm doorsnee in lengte

De lengte van de vergulde 24 karaats gouden ketting is 45 of 50 cm.

Ketting | Robijn | Metatron | goud
Ketting | Robijn | Metatron | goud

125.00

Shopping cart