Smaragd Lotus of Life hanger met ketting

  • Eigenschappen: openen hart chakra, HSP ondersteuning, bescherming, zelfvertrouwen, vrolijk, aardend, Aura/chakra ondersteuning
  • Edelstenen: Smaragd, labradoriet, peridoot, Herkimer diamant, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Mandala Flower of Life
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 25mm*25mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Optioneel duurzaam 24 karaat gold plated ketting, 45 of 50 cm.
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

75.0095.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Smaragd Lotus of Life hanger met ketting

Wat is het effect van de smaragd lotus of life hanger?

Open je hartchakra met deze Smaragd Labradoriet ketting en voel je tegelijkertijd beschermd tegen negatieve invloeden. Bij hoogsensitieve personen werkt de ketting beschermend waardoor er minder prikkels binnen kunnen komen. Smaragd opent je hartchakra en laat je ten volle van het leven genieten.

Het is een echte healer, zowel spiritueel als lichamelijk. Smaragd maakt je helder en boort jou innerlijke wijsheid aan. Het bevordert geestelijke groei en laat je als het ware ontwaken. Smaragd brengt harmonie in jezelf en in de interactie met je omgeving. Smaragd werkt op jouw hartchakra en laat je compassie voelen.

Het verhaal achter de smaragd lotus of life hanger:

Smaragd is de steen die bij Aartsengel Rafaël hoort en de smaragdgroene straal van genezing. Smaragd is een steen voor inspiratie en eindeloos geduld, en voor onvoorwaardelijke liefde en vriendschap.  De hanger is voorzien van een Lotus symbool.

De edelstenen in de smaragd lotus of life hanger:

Labradoriet

Labradoriet geeft zelfvertrouwen en beschermt tegen invloeden van buitenaf. Deze steen is een auraheler- en afsluiter. Bijzonder goed voor gevoelige mensen!
De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen.

Peridoot/olivijn

Peridoot helpt je jouw innerlijk te openen. Het werkt beschermend en versterkend zodat negatieve invloeden geen kans krijgen. Het zorgt voor minder blokkades in het energiesysteem en voor een evenwichtige balans. Peridoot zorgt er bij HSP-ers voor dat ze zich beter kunnen afsluiten zodat de aura goed beschermd is. Voor therapeuten is dit daarom ook een goede steen.

Herkimer diamant

*brengt puur wit licht in de aura en maakt de energie hiervan helder en sterk
*brengt de hersengolven direkt in de “alpha-toestand”, een staat van diepe stilte
*stimuleert de creativiteit
*brengt heldere dromen
*verwijdert stress en spanning uit het lichaam
*geeft nieuwe energie
*opent de voorhoofd- en kruinchakra waardoor helderziende en heldervoelende vermogens toenemen
*helpt tegen slapeloosheid die is ontstaan door negatieve aardstraling, elektromagnetische vervuiling, radioactiviteit

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert, absorbeert, geeft energie en slaat het op om naar gelang de situatie te gebruiken. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken.Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties.

Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Omschrijving en uitvoering van de hanger

Deze warme en ondersteunende ketting bevat naast smaragd en labradoriet ook peridoot, herkimer diamant en de Artisan Gaia healing elixer. Daarnaast is 23,75 karaats goud aan toegevoegd.

Elke hanger is handgemaakt en daardoor uniek.
De Smaragd hanger is ca 25 mm doorsnee en is omlijst door een 24 karaats vermeil rand. De lengte van de 24 karaats gold-filled ketting is 45 of 50 cm. De hanger wordt geleverd in een luxe sieraden doosje. De hanger is ook zonder de ketting verkrijgbaar.

Indien besteld als nabestelling, bedraagt de levertijd ca 5-7 werkdagen.

Specificaties: Smaragd Lotus of Life hanger met ketting

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Smaragd Lotus of Life hanger met ketting
Smaragd Lotus of Life hanger met ketting

75.0095.00

By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart