Labradoriet Smaragd hanger met ketting

  • Eigenschappen: innerlijke wijsheid, HSP ondersteuning, bescherming, zelfvertrouwen, vrolijk, aardend, Aura/chakra ondersteuning
  • Edelstenen: Labradoriet, Smaragd, Peridoot, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Tree of Life
  • Metalen: 23.75 karaat goud, 24 karaat gold plated
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis sieradendoosje
  • Optioneel duurzame (extra coating) 24 karaat gold plated ketting, 45 of 50 cm
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

89.00109.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Labradoriet smaragd Tree of Life hanger met ketting

Met deze krachtig aardende hanger sta je vol zelfvertrouwen in het leven. Dankzij de bijzondere combinatie van Labradoriet, smaragd en peridoot aard je sneller en ervaar je meer levensvreugde.

De hanger is voorzien van een Tree of Life symbool. Symboliek voor met je hoofd in de kosmos zijn en tegelijkertijd stevig met je voeten op aarde. De krachtige orgone werking verstevigt deze energie.

Deze bijzondere hanger bevat daarnaast 23.75 karaat goud, rhodiziet, arkansas meesterkristallen en de Artisan Gaia healing elixer.

De hanger is 30 mm in doorsnee en voorzien van een 24 karaat gold plated rand.

Lengte van de duurzaam 24 karaat gold plated ketting is 45 of 50 cm. De ketting bevat een extra coating waardoor het een langere levensduur heeft dan normale gold plated kettingen. De hanger is ook te bestellen zonder ketting.

Uitgebreide omschrijving:

Smaragd is verbonden met Aartsengel Rafaël en de smaragdgroene straal van genezing. Smaragd is een steen voor inspiratie en eindeloos geduld. De steen voor onvoorwaardelijke liefde en vriendschap.
Smaragd opent je hartchakra en laat je ten volle van het leven genieten.
Ze is een echte healer, zowel spiritueel als lichamelijk.
Smaragd maakt je helder en boort je innerlijke wijsheid aan. Het bevordert geestelijke groei en laat je als het ware ontwaken. Smaragd brengt harmonie in jezelf en in de interactie met je omgeving.
Smaragd werkt je hartchakra en laat je compassie voelen. Haar energie is intens.

Peridoot helpt je je innerlijk te openen. Het werkt beschermend en versterkend zodat negatieve invloeden geen kans krijgen. Het zorgt voor minder blokkades in het energiesysteem en voor een evenwichtige balans.
Peridoot zorgt bij HSP´rs ervoor dat ze zich beter kunnen afsluiten zodat de aura goed beschermd is. Bij therapeuten is dit daarom ook een goede steen.

Labradoriet geeft zelfvertrouwen, beschermt tegen invloeden van buitenaf. Deze steen is een auraheler- en afsluiter. Bijzonder goed voor gevoelige mensen!
De steen vermindert angst en geeft kracht, (zelf)vertrouwen en doorzettingsvermogen. Het versterkt de intuïtie en mediamieke gaven. De steen maakt contact met het onderbewuste en brengt vergeten herinneringen boven. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma en de ogen.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Artisan Gifts Gaia healing elixer
De Artisan Gifts Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Specificaties: Labradoriet Smaragd hanger met ketting

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Labradoriet Smaragd hanger met ketting
Labradoriet Smaragd hanger met ketting

89.00109.00

By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart