Lemurian Violet Flame hanger

59.9579.95

Deze Lemurian Violet flame hanger, met een Indian Lotus symbool, heeft een sterke connectie met Lemurië en Telos door de toevoeging van Mount Shasta opalen en golden healer kristallen. Ze heeft ook een connectie met de Violet Flame. Daarnaast maakt ze een verbinding met je hogere spirituele zelf en de kosmos.
Doorsnee is ca 3 cm..

Wissen

Deze Lemurian Violet flame hanger, met een Indian Lotus symbool, heeft een sterke connectie met Lemurië en Telos door de toevoeging van Mount Shasta opalen, herkimer diamantjes en golden healer kristallen. Daarnaast maakt deze Lemurian Violet Flame hanger een verbinding met je hogere spirituele zelf en de kosmos door middel van de Violet Flame.
Doorsnee ca 3 cm.
Indien besteld als nabestelling wordt deze Lemurian Violet Flame hanger voor u gemaakt, levertijd ca 5 werkdagen.

De violette vlam is een hoge frequentie van licht, een spirituele energie voor transformatie. De violette vlam komt voort uit de violette straal ook wel de zevende straal genoemd, de straal van goddelijke vrijheid. Iedere straal is een unieke intelligentie opgebouwd uit een spectrum van licht. Ook wij zijn gevormd vanuit licht en dragen alle kleuren van het spectrum in ons, dus ook het violette licht.
De violette vlam is de sleutel voor individuele en wereld transmutatie.
Saint Germain is de hoeder van de violette vlam. Zijn kosmische naam betekent vrijheid, God der vrijheid voor de Aarde.
Saint Germain leert ons dat de hoogste alchemie bestaat uit de transformatie van het lager bewustzijn naar het goddelijk zelf.
Hij heeft ons een van de meest waardevolle cadeaus meegegeven om als mens mee te verbinden, de violette vlam die wanneer correct gebruikt het proces van het indalen van ons goddelijk zelf versnelt.
Het is een sterk zuiverende energie die dwars door alle lagen van oude pijn en karmische ballast heen gaat.

Lotus symbool in de vorm van een mandala.
De lotus wordt gezien als symbool van de eeuwige vernieuwing van het leven. Lotussen symboliseren welvaart, schoonheid, vruchtbaarheid, eeuwigheid en de eeuwige jeugd. Lotussen worden ook gebruikt om chakra’s of het lichaam de energiecentra te vertegenwoordigen.

23.75K goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Elk stuk is handgemaakt en daardoor uniek.
De Lemurian Violet Flame hanger is ca 3 cm doorsnee en wordt geleverd met een goudkleurig rvs ketting.
Liever een 22K gouden vermeil collier? Deze kun je meebestellen

Hanger

Hanger met 14K Gold filled bolletjes ketting 50 cm, Hanger met 22K goud vermeil collier 50 cm, Hanger met goudkleurige ketting 45+5 CM