Best seller

Maansteen Zonnesteen hanger small met ketting

  • Eigenschappen: 5D kosmische connectie, Yin&Yang, maan en zonne energie, spiritueel, aardend, hoge frequentie, hormoon balancerend.
  • Edelstenen: Maansteen, Zonnesteen, Citrien, Seleniet, Herkimer diamant, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Celestial
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 25mm*25mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Optioneel duurzame (extra coating) 24 karaat gold plated ketting, 45 cm of 50 cm
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

75.0095.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 3

Maansteen Zonnesteen hanger met ketting

Wat is het effect van de maansteen zonnesteen hanger?

Deze unieke hanger ondersteunt jou bij het in balans houden van je hormonen. Door de connectie die de steen met de kosmos heeft, werkt deze ondersteunend op je chakra’s.
Zoek tijdens een meditatie de verbinding met deze energie en laat het door je lichaam stromen. Vanuit je kruin door naar je voeten.
Het amulet kun je om houden of in je handen nemen, wat voor jou het beste voelt.

Het verhaal achter de maansteen zonnesteen hanger

Deze Maansteen Zonnesteen hanger,  heeft een connectie met de kosmos. De zon, maan, sterren en het oneindige zijn in het Celestial symbool vertegenwoordigd. Ook is deze maansteen en zonnesteen hanger een mooi samenspel van de magie van de maan en de kracht van de zon. Yin (maansteen) en Yang (zonnesteen) zijn mooi in balans, spiritueel en aardend, mannelijke en vrouwelijke energie zijn in verbinding.

De edelstenen in de maansteen zonnesteen hanger:

Zonnesteen draagt zijn naam niet voor niets. Deze edelsteen laat zijn drager de zonnige kant van het leven zien. Hij werkt stemming verbeterend en stimuleert vreugde, optimisme, eigenwaarde, daadkrachtig optreden, zelfvertrouwen, een positieve instelling en een goed humeur.

Dit mineraal, met veel mannelijke energie, is familie is van de Maansteen (vrouwelijke energie). Samen zijn ze dus duidelijk Yin en Yang. Waar de Maansteen voor spiritualiteit en lucide dromen staat, is zonnesteen juist een aardende steen, een die het leven hier op aarde tracht te verbeteren door genezing van jouw fysiek, een goed humeur en een positieve levensinstelling.

Zonnesteen brengt warmte, vreugde, openheid, welwillendheid en de herstellende kracht van de zon in je dagelijkse leven. Hij zorgt voor geluk, voorspoed, persoonlijke macht, vrijheid en een verruimd bewustzijn.

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen, helpt bij slapeloosheid en bij het beter kunnen herinneren van dromen.

Maansteen is ook energetische ondersteunend voor vrouwen die zwanger zijn, of willen worden, en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen energetisch nuttig zijn. Het balanceert de hormonen.

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert jouw creativiteit. Citrien is een even krachtige als zeldzame steen. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door zijn drager elke dag vrolijk te stemmen, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden. De steen trekt voorspoed aan, maakt extravert en creatief en geeft veel positieve energie.

Citrien beschermt de aura en reinigt de chakra’s.

Seleniet engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.  Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Het reguleert energie e, absorbeert energie, geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken.

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Omschrijving en uitvoering van de hanger

De Maansteen Zonnesteen Celestial hanger bevat zonnesteen, maansteen, citrien, seleniet, herkimer diamant, arkansas meesterkristal, 23.75K goud en de Artisan Gaia healing Elixer.

Elke hanger is handgemaakt en daardoor uniek.

De Maansteen Zonnesteen hanger is ca 25 mm doorsnee en is omlijst door een 24 karaats vermeil rand. De lengte van de 24 karaats gold-filled ketting is 45 of 50 cm. De hanger wordt geleverd in een luxe sieraden doosje. De hanger is ook zonder de ketting verkrijgbaar.
Indien besteld als nabestelling, bedraagt de levertijd ca 5-7 werkdagen.

In deze video kun je deze Maansteen en Zonnesteen Celestial hanger bekijken.

Liever een ander symbool? Neem dan contact op. Deze Maansteen en Zonnesteen Celestial is er ook in grotere afmeting.

Specificaties: Maansteen Zonnesteen hanger small met ketting

Ketting keuze

45 cm lengte, 50 cm lengte, geen ketting

Video’s: Maansteen Zonnesteen hanger small met ketting

Maansteen Zonnesteen hanger small met ketting
Maansteen Zonnesteen hanger small met ketting

75.0095.00

By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart