Maansteen Zonnesteen Metatron hart hanger

  • Eigenschappen: Mannelijke en vrouwelijke energie, Yin&Yang, maan en zonne energie, spiritueel, aardend, hoge frequentie
  • Edelstenen: Maansteen, Abrikozen maansteen, Zonnesteen, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Metatron
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis sieradendoosje
  • Gratis koord
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

65.00

Beschikbaar via nabestelling

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1

Deze maansteen en zonnesteen hanger is een mooi samenspel van de magie van de maan en de kracht van de zon. Yin (maansteen) en Yang (zonnesteen) mooi in balans, spiritueel en aardend, mannelijke en vrouwelijk energie in verbinding. Allemaal prachtige eigenschappen van deze bijzondere hanger.

In deze hanger vind je roze en abrikozen maansteen, zonnesteen, arkansas meesterkristallen, rhodiziet, 23.75K goud en de Artisan Gaia Healing Elixer.

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer en een prachtige aanvulling voor deze hanger.

Afmetingen: ca 3 cm bij 3 cm. De maansteen en zonnesteen hanger is voorzien van een Metatron symbool.
Lees hier meer over dit mooie symbool.

Elke maansteen en zonnesteen hanger heeft een eigen unieke uitstraling.
Je ontvangt de hanger in een mooi sieradendoosje.
Ze wordt geleverd met een mooi goudkleurig faux suede koord, zodat je haar meteen kunt dragen.

Bekijk hier de orgone harten serie.

Uitgebreide omschrijving:

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en vrouwelijke energie. De steen bevordert de intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals mediamieke gaven en helderziendheid. De steen heeft ook een sterk effect op slaap en dromen en helpt bij slapeloosheid en helpt om dromen beter te herinneren. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn. Het balanceert de hormonen.

Abrikozen maansteen geeft zachte en kalmerende energie. Het geeft vertrouwen in het eigen gevoel, leert aanvaarden. Het maakt het aardse leven gemakkelijker. Het is een zachte milde steen, voor zachte aarding. Voor als men aards heel veel problemen heeft. Leert je naar onderdelen van het probleem te kijken als het totale probleem te groot is, zodat men gemakkelijker problemen kan aanpakken.

Zonnesteen, het draagt de naam niet voor niets. Zonnesteen laat zijn drager de zonnige kant zien. Het werkt stemming verbeterend en stimuleert pure vreugde, optimisme, eigenwaarde, daadkrachtig optreden, zelfvertrouwen, een positieve instelling en een goed humeur.
Mannelijke energie is duidelijk voelbaar bij deze edelsteen.
Het is leuk om te weten dat het mineraal familie is van de Maansteen (vrouwelijke energie) samen zijn ze dus duidelijk Yin en Yang. Waar de Maansteen spiritualiteit en lucide dromen voorstaat is zonnesteen een aardende steen, een die het leven hier op aarde tracht te verbeteren door genezing van de fysiek en een goed humeur en positieve levensinstelling.
Zonnesteen brengt warmte, vreugde, openheid en welwillendheid en de herstellende kracht van de zon in je dagelijkse leven. Hij geeft geluk, voorspoed, persoonlijke macht, vrijheid en verruimd bewustzijn en het vermogen om anderen met zegeningen te overladen.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.
Ze zijn één van de krachtigste bergkristallen ter wereld. De energie is heel zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, de Gouden tijd van Atlantis, de Pleïaden en Sirius.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Artisan Gaia healing elixer
De Artisan Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Wat je misschien ook leuk vindt…

Maansteen Zonnesteen Metatron hart hanger
Maansteen Zonnesteen Metatron hart hanger
By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart