Maansteen Zonnesteen Mandala hanger

  • Eigenschappen: Mannelijke en vrouwelijke energie, Yin&Yang, maan en zonne energie, spiritueel, aardend, hoge frequentie
  • Edelstenen: Maansteen, Zonnesteen,herkimer diamant, Citrien, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Mandala met maan en zon gezichten
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis sieradendoosje
  • Optioneel duurzaam 24 karaat gold plated ketting (popcorn schakel), basis 925 Sterling Zilver
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

65.0089.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , ,

Maansteen Zonnesteen Mandala hanger

Het effect van de maansteen zonnesteen mandala hanger

Deze maansteen zonnesteen hanger helpt je in balans te blijven. De maansteen die in deze hanger is verwerkt geeft een zachte, fijne en vrouwelijke energie. De Zonnesteen (mannelijke energie) maakt je daadkrachtiger. Deze Yin Yang werking combineert al deze bijzondere eigenschappen waardoor je evenwichtig en vol zelfvertrouwen in het leven staat.

Het verhaal achter de maansteen zonnesteen mandala hanger

Deze maansteen en zonnesteen hanger is een mooi samenspel van de magie van de maan en de kracht van de zon. Yin (maansteen) en Yang (zonnesteen) mooi in balans, spiritueel en aardend, mannelijke en vrouwelijk energie zijn in verbinding. Allemaal prachtige eigenschappen van deze bijzondere hanger.

De edelstenen in de maansteen zonnesteen mandala hanger

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en met vrouwelijke energie. Deze steen bevordert intuïtie en vruchtbaarheid en heeft een kalmerende werking op het gevoelsleven. Maansteen versterkt paranormale vermogens zoals helderziendheid. De steen helpt bij slapeloosheid en bij het beter herinneren van dromen. Het is een goede steen voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding. Ook bij (pre) menstruele klachten en klachten na de bevalling en tijdens de overgang kan maansteen nuttig zijn, want het brengt de hormonen in balans.  Deze abrikozen maansteen geeft zachte en kalmerende energie. Maansteen geeft vertrouwen in het eigen gevoel, helpt bij aanvaarding en acceptatie en maakt het aardse leven gemakkelijker.

Zonnesteen draagt de naam niet voor niets. De drager van de zonnesteen krijgt door deze steen de zonnige kant van het leven te zien. Het werkt stemming verbeterend en stimuleert vreugde, optimisme, eigenwaarde, daadkrachtig optreden, zelfvertrouwen, een positieve instelling en een goed humeur.
Dit mineraal (met mannelijke energie) is familie van de Maansteen (vrouwelijke energie). Samen zijn ze dus duidelijk Yin en Yang. Waar de Maansteen staat voor spiritualiteit en lucide dromen is zonnesteen juist een aardende steen, die het leven hier op aarde tracht te verbeteren door genezing van het fysiek, een verbeterd humeur en een positievere levensinstelling.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healings en energetisch werk. Het reguleert, absorbeert en geeft energie en slaat deze op naar gelang er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan het ook de werking van andere stenen versterken.

Citrien is het zonnetje onder de edelstenen. Het maakt je vrolijk, actief en tevreden. Het geeft je zelfvertrouwen, zelfacceptatie en helpt bij faalangst. Het stimuleert jouw creativiteit. Citrien is zeldzaam, maar ook zeldzaam krachtig. De steen werkt hartverwarmend, gaat depressies tegen door zijn drager elke dag vrolijk te stemmen,

Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door hun vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf. Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Bekijk hier de orgone harten serie.

Omschrijving en uitvoering van de hanger

In deze hanger vind je maansteen, zonnesteen, arkansas meesterkristallen, herkimer diamant, citrien, 23.75K goud en de Artisan Gaia Healing Elixer.

De afmetingen zijn ongeveer 3 bij 3 cm. De maansteen en zonnesteen hanger is voorzien van een Mandala symbool met gezichten van de maan en de zon.

Elke maansteen en zonnesteen hanger heeft een eigen unieke uitstraling.
Je ontvangt de hanger in een mooi sieradendoosje.
Dit sieraad wordt geleverd met een mooi goudkleurig faux suède koord, zodat je het meteen kunt dragen. De bijpassende 24 karaats extra vergulde ketting met een lengte van 50 cm is optioneel en bij te bestellen.

Indien niet op voorraad bedraagt de levertijd ca 5-7 werkdagen

Specificaties: Maansteen Zonnesteen Mandala hanger

Hanger

Hanger met 24 karaat gold plated collier 50 cm, Hanger met goudkleurig koord

Maansteen Zonnesteen Mandala hanger
Maansteen Zonnesteen Mandala hanger

65.0089.00

By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart