Melody Stone Super 7 druppel hanger met 24 karaat gold plated ketting

  • Eigenschappen: Hoge energetische trilling, krachtige healer van aura en chakra’s, goddelijke energie
  • Edelstenen: Melody Stone/Super 7, Herkimer diamant Amethist, Seleniet, Rhodiziet, Arkansas meesterkristal
  • Metalen: 23.75 karaat en 18 karaat goud
  • Afmeting: lengte ca 40mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Inclusief duurzame (extra coating) 24 karaat gold plated ketting, 50 cm
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek
  • Indien besteld als nabestelling: levertijd ca 5-7 werkdagen

109.00

Wissen
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
SKU: Niet beschikbaar Categorieën: ,

Melody Stone Super 7 druppel hanger met verguld gouden ketting

Deze Melody Stone Super 7 druppel hanger heeft een ongekende hoge energetisch trilling. De combinatie van de herkimer diamantjes, extra goud en de Super Seven kristallen maakt haar bij uitstek een krachtige healer. Ze heeft een sterke energetische werking op je aura en je chakra’s. Hou je je bezig met goddelijke energie, dan helpt Super Seven je met deze verbinding. Ze fungeert als verbinding tussen jou en je gidsen.

Super Seven (ook bekend als Melody stone/ Sacred stone) is een combinatiesteen met een zeer hoge vibratie welke bestaat uit amethist, bergkristal, rookkwarts, rutiel, cacoxeniet, goethiet en lepidokrokiet. Door deze bijzondere combinatie kun je Super Seven beschouwen als een spirituele, heldere krachtcentrale. Daarnaast een helpende hand in het nieuwe Aquarius tijdperk.

Super Seven ondersteunt en verhoogt ook de trilling van andere edelstenen. Het geeft daarnaast energie aan alle chakra’s, het opent en activeert. Het is een troostende steen, het werkt harmoniserend en geeft je kennis en inzicht. Door de sterk transformerende werking wordt mediteren hiermee als een hemelse ervaring beschouwd. Het fungeert namelijk als een soort antenne voor energie en slaat een brug tussen de aarde en de kosmos.

23.75K goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

De lengte van deze bijzondere druppelvorm is ca 4 cm. Indien niet op voorraad wordt deze voor je gemaakt, levertijd ca 5-7 werkdagen.
De hanger bevat Super seven, herkimer diamantjes, golden healer, amethist seleniet, arkansas meesterkristallen, 23.75K goud en de Artisan Gaia Healing elixer.

Elk stuk is handgemaakt en daardoor uniek. Elke toegepaste edelsteen heeft een eigen vorm.
De prachtige hanger is bevestigd aan een duurzaam 24 karaat gold plated ketting met een lengte van 45 of 50 cm.

De ketting bevat een extra coating waardoor het een langere levensduur heeft dan normale gold plated kettingen.

Uitgebreide omschrijving:

Herkimer diamanten hebben een sterke lichtkracht en zijn krachtige healers. Ze zijn verbonden een hogere spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en geven energie. Door de vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden als te ontvangen. Ze maken je aura helder en schonen je energie. Ze verhogen je energetische trilling.
Herkimer diamanten hebben een heel zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Ze hebben een hoge vibratie welke de werking van andere edelstenen versterkt. Herkimer diamanten zijn breed inzetbare spirituele instrumenten voor energetisch werk, voor lichtwerk, sjamanistisch werk, healingen. Ze kunnen goed gebruikt worden bij edelsteen leggingen en opstellingen, meditatie, astraal en interdimensionaal reizen en voor het ontvangen van visioenen. Herkimer diamanten versterken helderziendheid, telepathie en helpen je contact maken met je intuïtie, engelen, hogere energieën, hogere spirituele domeinen, andere dimensies en vorige levens. Ze kunnen een connectie maken met de ziel van een overleden dierbare. De steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat het de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert

Herkimer diamant:
*brengt puur wit licht in de aura en maakt de energie hiervan helder en sterk
*brengt de hersengolven direkt in de “alpha-toestand”, een staat van diepe stilte
*stimuleert de creativiteit
*brengt heldere dromen
*verwijdert stress en spanning uit het lichaam
*geeft nieuwe energie
*opent het voorhoofd- en kruinchakra waardoor helderziende en heldervoelende vermogens toenemen
*helpt tegen slapeloosheid die is ontstaan door negatieve aardstraling, elektromagnetische vervuiling, radioactiviteit

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Eén van de weinige stenen die dat kunnen. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.
Ze brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk. Het neemt emotionele disbalans op waardoor je je beter voelt.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Artisan Gifts Gaia healing elixer
De Artisan Gifts Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Specificaties: Melody Stone Super 7 druppel hanger met 24 karaat gold plated ketting

Ketting lengte

45 cm, 50 cm

Melody Stone Super 7 druppel hanger met 24 karaat gold plated ketting
Melody Stone Super 7 druppel hanger met 24 karaat gold plated ketting

109.00

Shopping cart