Ohm Angel Aura blauw hanger Eigenwijsje

49.95

De Larimar Ohm Diamond hanger is een verbinder van engelenenergie en de energie van de water/dolfijnen wereld.
Het Ohm-symbool is omgeven door een lotus.

Uitverkocht

De Larimar Ohm Diamond hanger is een verbinder van engelenenergie en de energie van de water/dolfijnen wereld.
Het Ohm-symbool is omgeven door een lotus.

De diameter van de Larimar Ohm Diamond hanger is ongeveer 4 cm.
Een Eigenwijsje is een hanger die niet helemaal perfect is. In het geval van deze Ohm hanger is het hangeroogje niet helemaal in het midden van de Lotus rondom de Ohm.

Ohm (= de mantra, Omkar het symbool)
Ohm is het eerste geluid van creatie. Het staat voor innerlijke rust en kalmte. Het brengt je in evenwicht. Ohm is niet zomaar een geluid of trilling, het is niet zomaar een symbool.
Ohm is alles wat we zien, ervaren, voelen en horen. Ohm is het hele universum. Alles binnen en buiten onze waarneming, dat is Ohm. Het is een mysterieuze kosmische energie die de basis vormt van alles wat op onze aarde en in het universum aanwezig is.
Als je Ohm spreekt of zingt, ervaar je de universele vibratie.

Lotus symbool
De lotus wordt gezien als een symbool van de eeuwige vernieuwing van het leven. Lotussen symboliseren welvaart, schoonheid, vruchtbaarheid, eeuwigheid en eeuwige jeugd. Lotussen worden ook gebruikt om chakra’s of de energiecentra van het lichaam weer te geven.

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt het evenwicht, zowel op fysiek als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent het kruinchakra en helpt je wijsheid uit het universum en je hogere zelf te halen.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Elke Larimar Ohm Diamond amulet is handgemaakt en daardoor uniek.
De Larimar Ohm Diamond amulet wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking.

Gedetailleerde beschrijving:

Herkimer diamanten hebben een sterke helderheid en zijn krachtige genezers. Ze zijn verbonden met hogere spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en geven energie. Door hun vorm zijn ze ideaal voor het zenden en ontvangen van energie. Ze zuiveren je aura en zuiveren je energie. Ze verhogen je energetische vibratie.
Herkimer diamanten hebben een zeer zuivere, gekristalliseerde lichtenergie. Ze hebben een hoge vibratie die het effect van andere edelstenen versterkt. Herkimer diamanten zijn veelzijdige spirituele instrumenten voor energetisch werk, voor lichtwerk, sjamanistisch werk, genezingen. Ze kunnen goed worden gebruikt bij het leggen van edelstenen en opstellingen, meditatie, astrale en interdimensionale reizen en voor het ontvangen van visioenen. Herkimer diamanten versterken de helderziendheid, telepathie en helpen je verbinding te maken met je intuïtie, engelen, hogere energieën, hogere spirituele domeinen, andere dimensies en vorige levens. Ze kunnen verbinding maken met de ziel van een overleden dierbare. De steen heeft een sterk reinigende werking op de aura maar ook op een fysieke ruimte doordat hij de negatieve straling en energie uit een ruimte filtert.

Angel aura quartz is een kristal met een soort olieachtige glans waarin een regenboog aan kleuren te zien is. Vanwege het serene effect wordt het een engelensteen genoemd.
Angel aura heeft verschillende mooie eigenschappen, het heeft een verbinding met het engelenrijk, het geeft je spirituele inzichten en is een krachtige reiniger van je ziel en lichaam. Het geeft een hoge stimulans om te mediteren vanwege de hoge vibratie,
Het reinigt en stimuleert al je chakra’s. Het maakt negatieve energie uit je aura vrij en voorkomt het energetisch opzuigen van je energie.

Larimar geeft geestelijke en spirituele kracht. Het helpt je om je leven in eigen hand te nemen en om met veranderingen om te gaan. Het zorgt voor innerlijke rust, helderheid en balans. Larimar bevordert diepe meditatie en helpt contact maken met gidsen en engelen. Larimar is verbonden met de dolfijnenwereld en Atlantis.
Er wordt gezegd dat Larimar zeldzamer is dan diamant en even krachtig.
Ze geeft de vreedzame uitstraling van de zachtblauwe Straal door.
Larimar stimuleert het derde oog, het hartchackra, de kruinchackra en de keelchackra en bevordert het zelfgenezend vermogen van je lichaam.

Aquamarijn is een blauw/groene variant van beril, de moeder van alle edelstenen.
Aquamarijn is een kalmerende steen. Het maakt je ontspannen en vrolijk. Het helpt je in je flow te komen en in het hier en nu te leven. Het is gekoppeld aan de keelchakra en helpt je bij het uiten van je gevoelens. Het helpt je open te zijn, heft blokkades op. Aquamarijn is een geschikte steen om tijdens meditatie bij je te hebben. Het bevordert spirituele groei en intuïtie.
Aquamarijn is verbonden met de zee, het element water en met dolfijnenenergie. Daarnaast helpt het je bij het opruimen van alles wat je met je meedraagt. Het helpt je loslaten.
Aquamarijn is ook een aurabeschermer, voor hoog sensitieve mensen daarom een aanrader.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze is een van de krachtigste kristallen op aarde. In Atlantis en Lemuria stonden ze al bekend als Master Crystal. Rhodizietkristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ze versterken ook onze energie. Het kristal is een energetische connector die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren constante genezende energie. Als je een Rhodiziet op een of alle chakra’s doet) dan ervaar je al snel een enorm effect, een geblokkeerde chakra wordt gemakkelijk van nieuwe energie voorzien.

Arkansas Crystal is geweldig voor heling en energetisch werk. Het heeft een zeer hoge trillingsfrequentie. Arkansas Crystal reguleert energie, absorbeert energie, levert energie en slaat energie op volgens wat nodig is in een bepaalde situatie. Doordat Arkansas Crystal zo neutraal en puur is, kan de steen opgeladen worden voor elk (energetisch) effect en kan ook de werking van andere stenen versterken. Ze zijn een van de krachtigste bergkristallen ter wereld. De energie is erg zacht, ze zijn verbonden met de onvoorwaardelijke liefde en hoge energie van Lemurië, de Gouden Eeuw van Atlantis, de Pleiaden en Sirius.

Het Artisan Gaia healing elixer bestaat uit verschillende mineralen en etherische oliën. De compositie is alleen bekend bij Artisan Gifts. Dit garandeert authenticiteit.

Deze Gaia-mix ondersteunt:

Solide aarding
Hoge gevoeligheid (HSP)
Leef meer vanuit je hart dan vanuit je hoofd
Helpt bij het kiezen van je eigen pad
Afscherming tegen negatieve energie van mensen om je heen
Heb een positieve houding, kijk lichter naar de dingen
Rust in je hoofd
Goede nachtrust
Spirituele ontwikkeling
New-age (Indigo) kinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden