Oorhangers hydrokwarts paars turquoise

  • Eigenschappen: ondersteuning spirituele groei, bevrijding van blokkades
  • Goud vermeil ingezet met kleurrijke hydrokwarts (bergkristal)
  • Lengte oorhangers: 40 mm, hydrokwarts facet geslepen edelsteen in marquise vorm: ca 20 mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek
  • Indien besteld als nabestelling: levertijd ca 3 werkdagen

39.00

4 op voorraad

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Categorie:

Oorhangers paars turquoise hydrokwarts

De schittering van deze facet geslepen oorhangers sprankelt je tegemoet. Deze oorhangers hebben een prachtige overgang van paars/violet naar turquoise.

De paars/violette kleur werkt ondersteunend bij je spirituele groei. De turquoise kleur werkt ondersteunend en bevrijdend bij blokkades gelegen in het diepere onderbewustzijn.

De lengte van de totale oorhanger is ca 4 cm. De hydrokwarts bergkristal is ca 20 mm lang. De oorhangers zijn van vermeil goud. Een duurzame en stevige laag goud waardoor je er lang draagplezier van zult hebben.

Hydrokwarts

Hydrokwarts wordt gemaakt door bergkristal in een hoge druk oven op te lossen met water. Onderin de hoge druk oven is het warmer dan boven in. De kristallen die door dit proces ontstaan, stijgen naar boven en kristalliseren. Door dit kostbare proces creëer je kristallen die meer gelijk van vorm en afmeting zijn. Daardoor zijn ze goed te verwerken in sieraden. Op deze wijze zijn ze goed in te kleuren. De kleuren zijn weer in te zetten als kleurentherapie. Maar uiteraard ook heel mooi af te stemmen op je gemoed en natuurlijk op je outfit.

Hydrokwarts heeft dezelfde chemische en spirituele werking als bergkristal.

Bergkristal

Bergkristal geeft zelfvertrouwen en bevordert energie. Het is uitermate geschikt voor healings en energetisch werk. Het versterkt de werking van andere stenen. Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking. Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans. Mentaal bevordert het concentratie en helder denken.

Oorhangers hydrokwarts paars turquoise
Oorhangers hydrokwarts paars turquoise
By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart