Roze en Aqua chalcedoon oorhangers

  • Eigenschappen: versterking vrouwelijke energie, aura healer en afsluiter (perfect voor HSP, hoog gevoelig zijn), connectie waterwereld
  • Edelstenen: Roze Chalcedoon, Aqua chalcedoon
  • Edelmetalen: 925 Sterling zilver, 18 karaat duurzame gold plating
  • Lengte oorhangers: ca 30 mm
  • Gratis luxe sieradendoosje
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek
  • Indien besteld als nabestelling: levertijd 5-7 werkdagen

55.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 1
Categorie:

Oorhangers roze en aqua chalcedoon

Wat een heerlijke zachte, maar toch intense, energie geven deze bijzondere oorhangers. De roze en aqua chalcedoon zijn perfect op elkaar afgestemd. Kalmerende en vrouwelijke energie gecombineerd. De basis is van 925 Sterling zilver met een stevige 18 karaat gold plated laag.

De mooie eigenschappen van de edelstenen:

Roze chalcedoon

Roze chalcedoon brengt harmonie en versterkt liefde en vertrouwen. Qua werking lijkt ze sterk op rozekwarts. Ze heeft dan ook een een positieve werking op het hart en op je liefdesleven. Daarnaast heeft ze een zelfde werking als reguliere chalcedoon.

Roze chalcedoon heeft een hoge vibratie welke verbonden is met de roze straal. Deze is verbonden met de vrouwelijke Godinnenlijn zoals Maria, Isis en Kwan Yin. Een zeer vrouwelijke edelsteen met een intens roze en warme kleur.

Aqua chalcedoon

Aqua chalcedoon werkt kalmerend. Ze maakt je ontspannen en vrolijk. Ze is gekoppeld aan je keelchakra en helpt je bij het uiten van je gevoelens. Het helpt je open te zijn, heft blokkades op. Aqua chalcedoon is een geschikte steen om tijdens meditatie bij je te hebben. Het bevordert spirituele groei en intuïtie.

Aqua chalcedoon is verbonden met de zee, het element water en met dolfijnenenergie. Daarnaast helpt het je bij het opruimen van alles wat je met je meedraagt. Het helpt je loslaten. Ze is ook een krachtige aurabeschermer, voor hoog sensitieve mensen daarom een aanrader.

De bijzondere spirituele werking van de edelmetalen:

Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Waar goud een typisch mannelijke energie (zon) heeft, is Zilver de vrouwelijke (maan) kant, en zal zij proberen je met zachtheid en creativiteit te leiden.

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

 

Roze en Aqua chalcedoon oorhangers
Roze en Aqua chalcedoon oorhangers

55.00

By Simone Artisan Jewels
Logo
Shopping cart