Orgonite Chakra healing set

Een krachtige healing set, de orgone chakra healing set. Onmisbaar in deze tijd nu veel stagneert en blokkeert. In een tijd van druk op je eigen individualiteit, waarbij de verbinding met je hogere zelf niet vanzelfsprekend is.
Chakra healingen zijn daarbij een uitkomst. Deze chakra healing set kun je gebruiken in je praktijk. Daarnaast ook heel geschikt voor persoonlijke healing. Elke chakra dome heeft een doorsnee van ca 4 cm.

249.00299.00

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Orgonite Chakra healing set

Een krachtige healing set, de orgonite chakra healing set. Onmisbaar in deze tijd nu veel stagneert en blokkeert. In een tijd van druk op je eigen individualiteit, waarbij de verbinding met je hogere zelf niet vanzelfsprekend is.
Chakra healingen zijn daarbij een uitkomst. Deze chakra healing set kun je gebruiken in je praktijk. Daarnaast ook heel geschikt voor persoonlijke healing.
Deze orgonite chakra healing set bestaat uit 7 domes, één voor elke chakra. En daarnaast is er een extra dome, de chakra Golden healer dome. Deze video geeft een goed beeld van de set.

Deze set word voor je gemaakt. Levertijd ca 7-10 werkdagen. De doorsnee van elke chakra dome is ca 3 of 4 cm (Small en Medium)

 

De toepassingen van de Orgonite Chakra Healing set

Deze orgonite chakra healing set is goed toe te passen bij chakra healingen door therapeuten. Tijdens de behandeling plaats je de domes op het lichaam, op de chakrapunten. Of je plaatst de chakra domes naast het lichaam, ter hoogte van de chakrapunten.
Bij massages kun je de chakra domes onder de behandeltafel plaatsen, onder de chakrapunten.

Ook zijn deze orgonite chakra healing domes goed in te zetten bij persoonlijke healing. Ben je ervaren met persoonlijke healing, dan kun je meerdere chakrapunten tegelijk behandelen. Minder ervaren, start dan eerst met eentje en bouw dit op. Als je met eentje start kun je deze ook gewoon vasthouden in plaats van op het chakrapunt te plaatsen.

De chakra Golden Healer dome werkt samen met de Sahasrara, het kruinchakra, dome. Sahasrara verbindt ons met de kosmische energie.
Echter kan deze verbinding dermate verstoord zijn (door mentale overbelasting, stress, verkalkte pijnappelklier, chemische middelen zoals medicatie en vaccinaties) dat extra ondersteuning nodig is. De chakra Golden Healer helpt, samen met de kruinchakra dome, deze verbinding open te zetten.
En wel op een wijze die meteen ook bescherming en healing biedt.
Daarnaast is de chakra Golden healer goed in te zetten op chakra punten waar teveel blokkades zitten. De dome plaats je dan extra, naast de chakra dome, op dat punt (zie foto’s).
Bij energetische healingen is het ook fijn om deze chakra Golden Healer in de handen te houden of boven het hoofd te plaatsen.

De orgonite chakra healing domes bevatten de volgende materialen:

Golden healer: herkimer, golden healer (limonietkwarts), rutielkwarts en citrien.

Sahasrara chakra , Kruin chakra (paars): amethist, charoiet en bergkristal.

Ajna Chakra – Derdeoog chakra (blauw): lapis lazuli en blauw kyaniet.

Vishuddha Chakra – Keel chakra (turqoise): amazoniet, azumar en aquamarijn.

Anahata Chakra – Hart chakra (groen): rozenkwarts en aventurijn.

Manipura Chakra – Zonnevlecht chakra (geel): citrien en tijgeroog.

Swadhishthana Chakra – Sacraal chakra (oranje): carneool en maansteen.

Muladhara Chakra – Wortel Chakra (rood): rode jaspis en toermalijn.

Alle chakra healing domes bevatten daarnaast 23.75K goud, puur koper, puur zilver en de Artisan Gaia healing elixer.

Lees hier een mooie uitleg over ons chakra-systeem.

De Artisan Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Goud

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Zilver

Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Koper

Koper wordt geassocieerd met de planeet Venus en het element water. Naast de mooie geleiding van de energie in de piramide staat het ook voor geluk, liefde en spirituele begeleiding.

Specificaties: Orgonite Chakra healing set

Afmeting chakra domes

Medium, 4 cm doorsnee, Small, 3 cm doorsnee

Orgonite Chakra healing set
Orgonite Chakra healing set

249.00299.00

Shopping cart