Orgone Chakra healing set medium

199.95

Een krachtige healing set, de orgone chakra healing set. Onmisbaar in deze tijd nu veel stagneert en blokkeert. In een tijd van druk op je eigen individualiteit, waarbij de verbinding met je hogere zelf niet vanzelfsprekend is.
Chakra healingen zijn daarbij een uitkomst. Deze chakra healing set kun je gebruiken in je praktijk. Daarnaast ook heel geschikt voor persoonlijke healing. Elke chakra dome heeft een doorsnee van ca 4 cm.

Beschikbaar via nabestelling

Informeer mij wanneer dit artikel weer op voorraad is

Een krachtige healing set, de orgone chakra healing set. Onmisbaar in deze tijd nu veel stagneert en blokkeert. In een tijd van druk op je eigen individualiteit, waarbij de verbinding met je hogere zelf niet vanzelfsprekend is.
Chakra healingen zijn daarbij een uitkomst. Deze chakra healing set kun je gebruiken in je praktijk. Daarnaast ook heel geschikt voor persoonlijke healing.
Deze orgone chakra healing set bestaat uit 7 domes, één voor elke chakra. En daarnaast is er een extra dome, de chakra Golden healer dome. Deze video geeft een goed beeld van de set.

Deze set word voor je gemaakt. Levertijd ca 5 werkdagen. Doorsnee is ca 4 cm.
De orgone chakra healing domes zijn binnenkort ook los verkrijgbaar á € 37,95 en € 44,95 (Chakra golden healer).

Deze orgone chakra healing set is goed toe te passen bij chakra healingen door therapeuten. Tijdens de behandeling plaats je de domes op het lichaam, op de chakrapunten. Of je plaatst de chakra domes naast het lichaam, ter hoogte van de chakrapunten.
Bij massages kun je de chakra domes onder de behandeltafel plaatsen, onder de chakrapunten.

Ook zijn deze orgone chakra healing domes goed in te zetten bij persoonlijke healing. Ben je ervaren met persoonlijke healing, dan kun je meerdere chakrapunten tegelijk behandelen. Minder ervaren, start dan eerst met eentje en bouw dit op. Als je met eentje start kun je deze ook gewoon vasthouden in plaats van op het chakrapunt te plaatsen.

De chakra Golden Healer dome werkt samen met de Sahasrara, het kruinchakra, dome. Sahasrara verbindt ons met de kosmische energie.
Echter kan deze verbinding dermate verstoord zijn (door mentale overbelasting, stress, verkalkte pijnappelklier, chemische middelen zoals medicatie en vaccinaties) dat extra ondersteuning nodig is. De chakra Golden Healer helpt, samen met de kruinchakra dome, deze verbinding open te zetten.
En wel op een wijze die meteen ook bescherming en healing biedt.
Daarnaast is de chakra Golden healer goed in te zetten op chakra punten waar teveel blokkades zitten. De dome plaats je dan extra, naast de chakra dome, op dat punt.
Bij energetische healingen is het ook fijn om deze chakra Golden Healer in de handen te houden of boven het hoofd te plaatsen.

De orgone chakra healing domes bevatten de volgende materialen:

Golden healer: herkimer, golden healer (limonietkwarts), rutielkwarts en citrien.
Sahasrara chakra , Kruin chakra (paars): amethist, charoiet en bergkristal.
Ajna Chakra – Derdeoog chakra (blauw): lapis lazuli en blauw kyaniet.
Vishuddha Chakra – Keel chakra (turqoise): amazoniet, azumar en aquamarijn.
Anahata Chakra – Hart chakra (groen): rozenkwarts en aventurijn.
Manipura Chakra – Zonnevlecht chakra (geel): citrien en tijgeroog.
Swadhishthana Chakra – Sacraal chakra (oranje): carneool en maansteen.
Muladhara Chakra – Wortel Chakra (rood): rode jaspis en toermalijn.

Alle chakra healing domes bevatten daarnaast 23.75K goud, rhodiziet, arkansas meesterkristallen en de Artisan Gaia healing elixer.

Lees hier een mooie uitleg over ons chakra-systeem.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

De Artisan Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.