Orgone chakra XL skull set

Een krachtige XL orgone chakra set, in de vorm van skulls. Onmisbaar in deze tijd nu veel stagneert en blokkeert. In een tijd van druk op je eigen individualiteit, waarbij de verbinding met je hogere zelf niet vanzelfsprekend is.
De chakra orgone skulls helpen je in je groei en ontwikkeling van het verruimen van je bewustzijn. Vooral in deze periode van transformatie, van 3D bewustzijn naar 5D bewustzijn, kan dit zorgen voor een enorme versnelling.

384.95

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0

Een krachtige orgone chakra set, in de vorm van grote skulls. Onmisbaar in deze tijd nu veel stagneert en blokkeert. In een tijd van druk op je eigen individualiteit, waarbij de verbinding met je hogere zelf niet vanzelfsprekend is.
De chakra orgone skulls helpen je in je groei en ontwikkeling van het verruimen van je bewustzijn. Vooral in deze periode van transformatie, van 3D bewustzijn naar 5D bewustzijn, kan dit zorgen voor een enorme versnelling.
Veel lichtwerkers hebben vaak moeite met Aarden in hun Mens zijn. Ze verbinden zich heel makkelijk met de energetische werelden maar hebben vaak moeite met het neerzetten van hun dromen en wensen in de fysieke en materiële vorm. Kristallen skulls kunnen je helpen bij het manifesteren van jou wensen (bron)
Deze orgone chakra skull set bestaat uit 7 grote skulls, één voor elke chakra.

Deze set word voor je gemaakt. Levertijd ca 10 werkdagen. Een orgone skull XL uitvoering (afmeting per skull) is ca 5,5 cm x 3,5 cm x 4 cm).

De orgone kristal skulls zijn gebaseerd op het overbrengen van levensenergie. Voor een optimale energiestroom is goud toegevoegd.
Lees hier meer over de achtergrond en toepassing van de orgone skulls.

Ook zijn deze orgone chakra skulls goed in te zetten bij persoonlijke healing. Ben je ervaren met persoonlijke healing, dan kun je meerdere chakrapunten tegelijk behandelen. Minder ervaren, start dan eerst met eentje en bouw dit op. Als je met eentje start kun je deze ook gewoon vasthouden in plaats van op het chakrapunt te plaatsen.

De orgone chakra skulls bevatten de volgende materialen:

Sahasrara chakra skull , Kruin chakra (paars): amethist, charoiet en bergkristal.
Ajna Chakra skull – Derdeoog chakra (blauw): lapis lazuli en blauw kyaniet.
Vishuddha skull Chakra – Keel chakra (turqoise): amazoniet, azumar en aquamarijn.
Anahata skull Chakra – Hart chakra (groen): rozenkwarts en aventurijn.
Manipura skull Chakra – Zonnevlecht chakra (geel): citrien en tijgeroog.
Swadhishthana skull Chakra – Sacraal chakra (oranje): carneool en maansteen.
Muladhara skull Chakra – Wortel Chakra (rood): rode jaspis en toermalijn.

Alle orgone chakra healing skulls bevatten daarnaast 23.75K goud, rhodiziet, arkansas meesterkristallen en de Artisan Gaia healing elixer.

Lees hier een mooie uitleg over ons chakra-systeem.

Rhodiziet is een zeer zeldzaam (klein) kristal uit Madagaskar. Ze behoort tot de krachtigste kristallen van de aarde. In Atlantis en Lemurië waren ze al bekend als Meesterkristal. Rhodiziet kristallen zijn de enige kristallen die de energie van andere kristallen enorm versterken (ook onze energie versterken ze.
Het kristal is een energetische verbinder die je ondersteunt bij spiritueel ontwaken. Ze produceren een constante heling energie. Leg je een Rhodiziet op één, of alle chakra’s, dan ervaar je snel een enorm effect. Met gemak wordt een geblokkeerd chakra voorzien van nieuwe energie.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

De Artisan Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Orgone chakra XL skull set
Orgone chakra XL skull set

384.95

Shopping cart