- 25%

Hart voor vrijheid hanger

  • Eigenschappen: zelfvertrouwen, energetische healing, manifestatie, engelen energie, Aura/chakra ondersteuning
  • Edelstenen: Golden Healer (limonietkwarts), Bergkristal, Seleniet, Rozenkwarts, Arkansas meesterkristal
  • Symbool: Geen
  • Metalen: 23.75 karaat goud
  • Afmeting: 30mm*30mm
  • Gratis sieradendoosje
  • Gratis koord
  • Merk: By Simone Artisan Jewels
  • Handgemaakt en uniek

45.00

Uitverkocht

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 4

Hart voor vrijheid hanger

De orgone ‘Hart voor vrijheid’ hanger is een hanger met een bijzondere betekenis in de serie orgone harten hangers.

Een rood hart staat voor liefde, liefde voor jezelf en liefde voor de mensen om je heen. Rood staat ook voor kracht.
Nu meer dan ooit is liefde voor elkaar, en kracht, zo gewenst. Samen leven in liefde en vrijheid. Vooral dat laatste komt steeds meer in geding. Van oorsprong heeft een mens recht op leven in overvloed en vrijheid. Maar door anderen is voor ons anders bepaald en dat beginnen we meer en meer te merken.
Steeds meer mensen staan op voor onze vrijheid. Hoe groot of klein je actie ook is, je maakt een verschil.
Vanuit mijn passie voor energetische stukken maken voelde ik de behoefte om vrijheidsstrijders te ondersteunen.
Daarvoor heb ik deze orgone ‘Hart van vrijheid’ hanger ontwikkeld.
Ze beschermt de drager tegen negatieve invloeden en zet de drager in haar/zijn kracht.
De orgone ‘Hart voor vrijheid’ hanger bevat, 23.75K goud, 99% puur zilver, Bergkristal, Arkansas meesterkristal, Golden Healer, Rozenkwarts, Seleniet en de Artisan Gaia healing elixer. De hanger is ca 3 cm bij cm. Let op, de hanger heeft geen hangeroogje zoals op de foto. De nieuwe hangers bevatten een groter schroefoogje waar het koord door heen gaat.
In deze video kun je de orgone ‘Hart voor vrijheid’ hanger alvast bekijken.

Bekijk hier de orgone harten serie.

Bij nabestelling is de levertijd ca 5 werkdagen.

Uitgebreide omschrijving:

Bergkristal geeft zelfvertrouwen en bevordert energie. Het is uitermate geschikt voor healings en energetisch werk. Het versterkt de werking van andere stenen.
Omdat bergkristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking.
Het beschermt de aura tegen straling, reinigt de chakra’s en brengt ze in balans.
Mentaal bevordert het concentratie en helder denken.

Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

Golden healer (limonietkwarts) helpt bij het gronden en sturen van de stroom van je leven naar stabiliteit en troost door krachtige, bewuste manifestatie. Het is een krachtige mentale genezer en helpt om schadelijke gedachten en verminderde helderheid te voorkomen. Het kan worden gebruikt om de intuïtieve nauwkeurigheid te verbeteren en telepathie te verbeteren. Ze herstelt de jeugdigheid en vergemakkelijkt de genezing van het innerlijk kind.
Golden Healer verhoogt de energetische trilling van de drager tot aan het niveau van goddelijke essentie. De steen is ontzettend krachtig en staat geen moment stil.

Rozenkwarts is bij uitstek de steen van het hart en de liefde. De steen werkt sterk in op het hart chakra en opent het hart om liefde te ontvangen en om liefde te geven. De steen trekt harmonieuze liefdes- en vriendschappelijke relaties aan en bevordert ook eigenliefde en zelfacceptatie. Rozenkwarts heeft een milde, zachte werking en werkt kalmerend bij verdriet en trauma’s en bevordert empathie, openheid en behulpzaamheid. De steen maakt ontvankelijk voor alle soorten schoonheid en stimuleert creativiteit en fantasie. Rozenkwarts is een zachte, liefdevolle steen. Ook zeer geliefd bij kinderen.
Met rozenkwarts kom je dichter bij je gevoel. Je kunt daardoor sterker en oprechter in het leven staan.
Ook bevordert het je creativiteit. Het ondersteunt je daarnaast bij depressies en neerslachtig gevoel.

Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Eén van de weinige stenen die dat kunnen. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht.
Ze brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk. Het neemt emotionele disbalans op waardoor je je beter voelt.

Artisan Gaia healing elixer
De Artisan Gaia healing elixer bestaat uit diverse mineralen en etherische oliën. De samenstelling is alleen bekend bij Artisan Gifts. Daarmee wordt de authenticiteit van de stukken gewaarborgd.
Deze Gaia mix ondersteunt bij:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer. Goud wordt ook geassocieerd met het negende chakra. Het chakra dat boven je hoofd aanwezig is als een eeuwig draaiende gouden bol.

In spiritueel opzicht bevordert zilver de communicatie met andere dimensies. Het versterkt je intuïtie en helpt je naar binnen te keren om de vragen en antwoorden van de ziel te leren kennen. Waar goud een typisch mannelijke energie (zon) heeft, is Zilver de vrouwelijke (maan) kant, en zal zij proberen je met zachtheid en creativiteit te leiden.
Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Hier vind je nog meer Orgone edelsteen hart hangers.

Hart voor vrijheid hanger
Hart voor vrijheid hanger

45.00

Shopping cart