Orgone sieraden

Alles is handgemaakt en daardoor zijn er van elke hanger enkele stuks beschikbaar, of na te bestellen (levertijd 5-7 werkdagen)

Orgone energie is levensenergie, ook wel Chi of Prana genoemd.
De edelsteen orgone sieraden kunnen je ondersteunen bij het opheffen, of verminderen, van je blokkades. Zodat je de levenskracht weer voelt stromen en je meer in balans komt.

De orgone energie heeft een belangrijke en waardevolle werking. Deze werking zorgt voor een betere afstemming tussen jou en het edelsteen sieraad. De bijzondere orgone energie is een speciale en unieke techniek van Artisan Gifts.
De edelsteen orgone sieraden zijn in diverse uitvoeringen, afmetingen met prachtige edelstenen, goud en/of zilver. Elk sieraad wordt zorgvuldig en met veel liefde voor je gemaakt.

De orgone sieraden met heilige geometrie symbolen geven nog een extra betekenis aan het sieraad. Bekende heilige geometrie vormen zijn de Flower of Life, de Seed of Life, de Tree of Life en Metatron. Daarnaast zijn er orgone sieraden met het Celestial symbool (verbinding met de kosmos), Torus Vortex symbool (verbinding kosmos en aarde) en het Lotus symbool (verbinding met je chakra’s).

Resultaat 1–16 van de 53 resultaten wordt getoond