Orgonite Ankh Violet Flame

Orgonite healing Ankk, een krachtig symbool
• Bevat Charoiet, Navajo Turquoise, Amethist, Herkimer diamant, Seleniet, Gaia healing liquids, 22 karaat goud, 99% puur zilver, koper, ecologisch hars
• Symbool: Ankh
• Afmeting: ca 13.5 cm / 5.3 inch

95.00

1 op voorraad

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Categorie:

Het Ankh symbool
De oorsprong van de Ankh ligt in het Oude Egypte. De Ankh staat symbool voor het eeuwige leven en wordt daarom ook wel de sleutel van het leven genoemd. De meest pure vorm van de Ankh is een simpel gouden kruis. De Ankh staat voor zowel het vrouwelijke als het mannelijke, voor de zon en voor de verbinding tussen de hemel en de aarde. Ook bij ziekte en verwondingen werd een Ankh gebruikt om de genezing te bevorderen. Dit symbool heeft ook een bijzondere connectie met godin Isis en god Osiris. In deze tijd ondersteunt de Ankh een hoger bewustzijn en kennis.
Dit krachtige symbool werkt ook in deze tijd helend en ondersteunend. Omdat het gemaakt is o.b.v. orgonite wetenschap is de werking vele malen krachtiger dan een gewone metalen Ankh.

Violet Flame energie
De violette vlam is een hoge frequentie van licht, een spirituele energie voor transformatie. De violette vlam komt voort uit de violette straal ook wel de zevende straal genoemd, de straal van goddelijke vrijheid. Iedere straal is een unieke intelligentie opgebouwd uit een spectrum van licht. Ook wij zijn gevormd vanuit licht en dragen alle kleuren van het spectrum in ons, dus ook het violette licht.
De violette vlam is de sleutel voor individuele en wereld transmutatie.
Saint Germain is de hoeder van de violette vlam. Zijn kosmische naam betekent vrijheid, God der vrijheid voor de Aarde.
Het is een sterk zuiverende energie die dwars door alle lagen van oude pijn en karmische ballast heen gaat.

Wat doet orgonite voor je:
• Het helpt de negatieve etherische energie te transformeren in positieve energie.
• Het zuivert de atmosfeer, ontgift het water, eindigt droogte.
• Het reinigt en brengt je aura en chakra’s van mensen in balans.
• Het is effectief tegen electrosmog en negatieve aardstralen.
• Helpt tegen slapeloosheid en chronische nachtmerries.
• Het vermindert de schadelijke effecten van EMF en andere straling (orgonite).
• Geeft bewustwording aan je zintuigen, helpt hen te ontwaken en te ontwikkelen.
• Het beperkt / neutraliseert WIFI straling.
• Het helpt planten beter groeien, versterkt de afweer tegen ongedierte en zorgt dat planten minder water nodig hebben.
• Het harmoniseert de Chi in en om je heen

Orgone is een andere naam voor prana, chi, reiki, ether, geest, nulpuntsenergie. De term werd bedacht door Dr. William Reich, die in de jaren 1930 het basisbegrip gaf van het combineren van organische en anorganische materialen om energie te beïnvloeden.

Orgonite techniek maakt gebruik van de universele levenskrachtenergie die zich in en rond al het leven bevindt. Deze universele energie wordt uit balans gebracht door EMF-straling van zendmasten, hoogspanningslijnen, elektronica, enz. Als elektromagnetische wezens worden we van nature beïnvloed door deze onbalans. Door organische (hars, op koolstof gebaseerde) en anorganische (metalen, kristallen, koolstofderivaat) materialen te combineren; orgone “scrubt” deze onevenwichtige energie effectief en genereert positieve, evenwichtige energie. De hars oefent constant druk uit op de kristallen, “knijpt” ze en produceert piëzo-elektrische energie die wordt geabsorbeerd in het elektromagnetische veld van de drager en in de chakra-energiecentra van het lichaam. De hars die door Orgone Artisan wordt gebruikt is op natuurlijke basis en daarom milieuvriendelijk. Wij geloven niet in het gebruik van reguliere harsen vanwege de wijze waarop deze wordt gemaakt. Orgone Artisan wil alleen juiste natuurlijke energie teruggeven aan Gaia, Moeder aarde.

Charoiet
Charoiet helpt weerstanden en obstakels te overwinnen en om goed met veranderingen om te gaan. De steen stimuleert daadkracht, vastberadenheid, spontaniteit en onvoorwaardelijke liefde en vermindert stress en zorgen. Het helpt om los te komen van de negatieve invloeden van anderen. Spiritueel bevordert de steen inzichten, reinigt het aura en zet negatieve energie om in positieve. Charoiet laat een persoon goed in zijn aardse lichaam landen. Het helpt duidelijk maken waarom je hier op aarde bent gekomen en helpt ongezonde verbindingen met de andere kant (de plek waar je bent voor je op aarde komt) verbreken. Het vermindert de gevolgen hiervan zoals een gevoel van heimwee, angst om alleen achter te blijven en onzekerheid. Lichamelijk werkt de steen krampopheffend en kalmerend.

Navajo Turquoise
Turquoise brengt evenwicht, werkt kalmerend en zorgt voor innerlijke rust. Daarnaast werkt ze vitaliserend en geeft ze inzicht. Ze bevordert creativiteit bij het oplossen van problemen, empathie en liefde. Turquoise beschermt tegen negatieve energie, straling, invloeden en stoffen van buitenaf, werkt zuiverend en brengt de chakra’s in balans.
Turquoise werd door de Indianen (Navajo) beschouwd als de hemel. Zij geloofden dat turquoise iemand mooier en gezonder maakte, doordat turqouise zorgt voor een verbinding met de elementen water en lucht. Ook wordt turqouise gebruikt voor bescherming en voor het aantrekken van geluk en voorspoed.

Amethist
Amethist helpt je om een gezond evenwicht te vinden tussen lichaam en geest. Het maakt je mentaal rustig en helder. Het helpt je ervaringen te verwerken en doorbreekt blokkades.
Met amethist creëer je ontspanning in spannende, stressvolle tijden. . Het zuivert en verheldert onze innerlijke wereld en onze dromen en kalmeert een overactieve geest en helpt zodoende tegen slecht slapen en nachtmerries.
De verbinding wordt gemaakt vanuit de aarde (rood) en de geest (blauw).
Rood en blauw zijn samen paars, dus amethist een steen die ‘boven’ en ‘beneden’ in balans brengt.

Herkimer Diamant
Herkimer diamant
Herkimer diamanten hebben een sterke, energetische kracht en zijn daardoor krachtige healers. Zij bevatten hogere, spirituele energie. Ze bevorderen creativiteit en door hun vorm zijn ze ideaal om energie uit te zenden en te ontvangen. Ze maken je aura helder en zuiveren jouw energie.

Seleniet
Seleniet (engelensteen) heeft een zeer fijne vibratie. Het geeft de hogere chakra’s een intense energie. Het is een van de weinige stenen die dat kan. Het is een waardevolle aurareiniger en geeft inzicht. Seleniet brengt veel heling, liefde en transformatie.
Het versterkt je intuïtie en helpt je in het contact met de engelen. Het is ook een prettige, kalme ondersteuning bij meditatie. Seleniet ontstresst, is kalmerend en maakt je vrolijk.

Arkansas kristal
Arkansas Kristal is zeer geschikt voor healing en energetisch werk. Ze heeft een hele hoge trillingsfrequentie. Arkansas Kristal reguleert energie, absorbeert energie, geeft energie en slaat energie op naar gelang wat er nodig is in een bepaalde situatie. Omdat Arkansas Kristal zo neutraal en zuiver is, kan de steen opgeladen worden voor elke (energetische) werking en kan ook de werking van andere stenen versterken.

De werking van de Gaia healing Liguids:
• Goed kunnen aarden
• Hoog sensiviteit (HSP)
• Meer vanuit je hart dan je vanuit je hoofd leven
• Het kiezen van je eigen pad
• Het afschermen tegen negatieve energie van mensen om je heen
• Positief in het leven staan, luchtiger tegen zaken aankijken
• Rust in je hoofd
• Goede nachtrust
• Spirituele ontwikkeling als je daarmee bezig bent
• Nieuwetijdskinderen die hun weg in deze wereld niet goed kunnen vinden

Goud
Goud verwijdert negatieve energie uit de aura en chakra’s. Het herstelt de balans, zowel op lichamelijk als emotioneel niveau. Goud is verbonden met de energie van onze zon. Het is een zeer goede geleider van energieën en hoge frequenties. Het opent de kruinchakra en helpt je wijsheid te verkrijgen uit het universum en je hogere zelf.
Daarnaast is het ook een goede energetische beschermer.

Zilver
Zilver heeft net als Bergkristal de eigenschap dat het de werking van edelstenen versterkt. Zilver trekt, behoudt en versterkt de kwaliteiten die door edelstenen en kristallen worden uitgezonden wanneer ze naast hen worden gebruikt, zoals in sieraden. De verbinding tussen de steen en de drager wordt ook verbeterd, waardoor er energie tussen de twee kan stromen. Het gebruik van zilver in combinatie met kristallen zorgt voor een krachtig effect.

Koper
Koper wordt geassocieerd met de planeet Venus en het element water. Naast de mooie geleiding van de energie in de piramide staat het ook voor geluk, liefde en spirituele begeleiding.
De koperen spiraal verzorgt een optimale energiegeleiding naar de ontvanger.

Orgonite Ankh Violet Flame
Orgonite Ankh Violet Flame
Shopping cart